TurkNet alınır mı?

Türk Telekom genelde kaliteli olarak bilinir. Ben 2 sene kullandım hiç sorun yaşamadım hizmette. Sadece fiyat politikasından ve taahhütsüz olmadığından dolayı netspeede geçtim. Eğer Türk Telekom geçersen ordan alabilirsin Türk Telekom'a Özel Kampanyalı Cihazlar | Türk Telekom modem. Her ay faturana yansıttırırsın sıkıntı olmaz. Zaten taksiti bitince senin olmuş olur her zaman kullanırsın ilerdede hemde wifi 6 destekliyor.

Türk Telekom hakkında bir bilginiz var mı?

Yaşadığınız yerde altyapı iyiyse tahahütlüsü alınıp kullanılabilir. Ben vodofonenet kullanıyorum inan Netspeed TurkNet ikisinden de iyi bir kez bile internette bağlantı sorunu yaşamadım ve en azından ne zaman zam gelecek diye korkum yok.

Altyapı ve hız kontrolünü nasıl yapabilirim ?
Hocalarım çok soru soruyorum ama daha önce hiç internet bağlatmadım o yüzden hiç bilgim yok.

Hocam hangi paketten almalıyım CS:GO'da ping yapmayacak ve yüksek hızda oyun indirecek Netflix de sıkıntı yaramayacak pakete ihtiyacım var. Türk Telekom'a baktım ama ondan fazla 100Mbps'lik paket mevcut.

bunlar var hocam

Dosya Ekleri

• internet.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 124
Hocam hangi paketten almalıyım CS:GO'da ping yapmayacak ve yüksek hızda oyun indirecek Netflix de sıkıntı yaramayacak pakete ihtiyacım var. Türk Telekom'a baktım ama ondan fazla 100Mbps'lik paket mevcut.

Fiber yazıyor ama o VDSL içinde geçerli zaten müşteri hizmetleri teyit eder. Önce altyapı sorgulayıp bi atarmısın?

Çok güzel santrale yakın 100 MBPS paket kullan tabi Portta var hali hazırda yanı sıkıntı çıkmaz Bugün başvursan yarın bağlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…