Türk Telekom genelde kaliteli olarak bilinir. Ben 2 sene kullandım hiç sorun yaşamadım hizmette. Sadece fiyat politikasından ve taahhütsüz olmadığından dolayı netspeede geçtim. Eğer Türk Telekom geçersen ordan alabilirsin Türk Telekom'a Özel Kampanyalı Cihazlar | Türk Telekom modem. Her ay faturana yansıttırırsın sıkıntı olmaz. Zaten taksiti bitince senin olmuş olur her zaman kullanırsın ilerdede hemde wifi 6 destekliyor.
Yaşadığınız yerde altyapı iyiyse tahahütlüsü alınıp kullanılabilir. Ben vodofonenet kullanıyorum inan Netspeed TurkNet ikisinden de iyi bir kez bile internette bağlantı sorunu yaşamadım ve en azından ne zaman zam gelecek diye korkum yok.
Yaşadığınız yerde altyapı iyiyse tahahütlüsü alınıp kullanılabilir. Ben vodofonenet kullanıyorum inan Netspeed TurkNet ikisinden de iyi bir kez bile internette bağlantı sorunu yaşamadım ve en azından ne zaman zam gelecek diye korkum yok.
Türk Telekom genelde kaliteli olarak bilinir. Ben 2 sene kullandım hiç sorun yaşamadım hizmette. Sadece fiyat politikasından ve taahhütsüz olmadığından dolayı Netspeed'e geçtim. Eğer Türk Telekom geçersen oradan alabilirsin Türk Telekom'a Özel Kampanyalı Cihazlar | Türk Telekom modem. Her ay faturana yansıttırırsın sıkıntı olmaz. Zaten taksiti bitince senin olmuş olur her zaman kullanırsın ilerdede hem de Wi-Fi 6 destekliyor.
Hocam hangi paketten almalıyım CS:GO'da ping yapmayacak ve yüksek hızda oyun indirecek Netflix de sıkıntı yaramayacak pakete ihtiyacım var. Türk Telekom'a baktım ama ondan fazla 100Mbps'lik paket mevcut.
Hocam hangi paketten almalıyım CS:GO'da ping yapmayacak ve yüksek hızda oyun indirecek Netflix de sıkıntı yaramayacak pakete ihtiyacım var. Türk Telekom'a baktım ama ondan fazla 100Mbps'lik paket mevcut.
Başvuru esnasında diyeceksin modemim yok diye onlar kurmaya geldiğinde getirecekler. Yolladığım model varsa ellerinde onu tercih ettiğini söyle. Wifi 6 var onda