Ttfiber kullanıyorum ama modem salonda benim odam ile salon arasında fazla bir uzaklık yok ama oyunlara girdiğimde internette kopukluk yaşıyorum, her seferinde aynı. Sizce alınır mı? (şu anki internete 330TL ödüyorum)
Ttfiber kullanıyorum ama modem salonda benim odam ile salon arasında fazla bir uzaklık yok ama oyunlara girdiğimde internette kopukluk yaşıyorum, her seferinde aynı. Sizce alınır mı? (şu anki internete 330TL ödüyorum)
Fiber olsaydı TurkNet'te fiber diye çıkardı. VDSL en yüksek desteklenen altyapınız görünüyor ve bu da Türk Telekom aracılığıyla sağlanıyor. Kopukluk yaşamanızın sebebi firmanız değil modem olabilir kablolar olabilir ama firma değil
Açık ara farkla en iyi ISS TurkNET ama işte fiyatları yüksek, taahhüt yok, zamlardan direkt etkileniyorsun falan. Ben sorun yaşayacağıma 3 kuruş fazla öderim diyerek uzun zamandır TurkNET kullanıyorum.
400 Lira verilmez hocam. Bende TurkNet geçecektim fakat daha kurulmadan zam geldiği için farklı bir internete geçtim üstelik 330 lira benim ki de. kurulalı 1 hafta oldu ve çok memnunum.
12Mbps ADSL paket bulun 200 TL gibi paralara ben alayım. Siz fiyatlardan haberiniz yok galiba internet hızları fark edince fiyatlarda eskisi gibi çok fark etmiyor aşağı yukarı aynı oluyor