cumali_032
Gigapat
Daha fazla
Merkezi yerde oturuyorum sayılır, Türk Telekom ekipleri bu yer için fiber gelicek dediler. Ne zaman diye sordum, bilemiyoruz 2 yıl olur belki 4 olur diyorlar..Fiber başvurusu yapabilirsiniz hocam. Merkezi bir yerde oturuyorsanız fiber çekmek için gelebilirler.
Şahsen ben VDSL internete 370 TL ödemek istemem hocam. Fibere 330 ödeyeceğim.Bence düşünmeden TurkNet geçin 12 ay peşin 370 TL istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.
Aaa hocam sizde Adana'daymışsınız sonradan gördüm. Sarıçam'da mı oturuyorsunuz?Merkezi yerde oturuyorum sayılır, Türk Telekom ekipleri bu yer için fiber gelicek dediler. Ne zaman diye sordum, bilemiyoruz 2 yıl olur belki 4 olur diyorlar..
Ney? Hocam 12 ay peşin 370TL ondan sonra ağzım havaya açık mı kalıcak? Taahhütsüz olması tabii ki bir artı, ama 98Mbps olduğunu varsayalım ki 399TL uygun bir fiyat değil.Bence düşünmeden TurkNet geçin 12 ay peşin 370 TL istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.
Yok hocam Seyhan'da oturuyorum. Gerçekten mantıksız bu fiyata, bende geçmeyi düşünüyordum, TurkNet tamam uygun fiyat ama bir yere kadar uygun fiyat.Şahsen ben VDSL internete 370 TL ödemek istemem hocam. Fibere 330 ödeyeceğim.
Aaa hocam sizde Adana'daymışsınız sonradan gördüm. Sarıçam'da mı oturuyorsunuz?
Sallıyorlar tabii ki de.Sallamışlar hocam
Hocam hatırlamaz mısınız? TurkNet forumda atmıştım, siz beni oraya yönlendirmiştiniz. Tabii ki atayım yine..Cumali bey 98 Mbps destekliyor altyapımız ama ben 50 Mbps alıyorum demişsiniz hdt değerlerinizi atar mısınız?
98Mbps belki de daha az, 399TL verilmez!
Yapmayın etmeyin hocam, 100+ hız ve üstü verilir bu fiyata.