Evet hocam TurkNet'in garip yanı bu. VDSL alan adama da 400 fiber alan adama da 400 1 Gbps alacağa da 400. Üstelik sadece Türk Telekom değil Kablonet'in de fiyatları biraz fahiş.Yok hocam Seyhan'da oturuyorum. Gerçekten mantıksız bu fiyata, bende geçmeyi düşünüyordum, TurkNet tamam uygun fiyat ama bir yere kadar uygun fiyat.
1000Mbps'yi 399TL'ye veriyorlar, bu gerçekten güzel fiyat. Superonline gibi bir firma, ya da TürkTelekom fiyatlarını 1k'ya kadar uzatmakta..
Türk Telekom gayet iyi hizmet veriyor, bir sorun yaşamıyorum. Burada TT'yi savunmuyorum, yine söylüyorum olay burada TurkNet'in pahalı fiyat vermesi.
Az bir şey diyorsunuz, bu durumda yine bir şey değişmeyecek.Broadcom chipset dışındaki bir modem alırsanız az bir şey artabilir ayrıca yeni alacağınız modemin SNR ayarı olmasına dikkat etmeniz lazım.
Az bir şey diyorsunuz, bu durumda yine bir şey değişmeyecek.
Allah allah hocam, ben size TT iyi mi diyorum. TT'nin eski müşterisiyim, 50Mbps'ye 130TL ödüyorum. Taahhütüm bitecek, adamlar güya 700TL'den 400TL indirim olmuş. Kendileri bir de böyle belirtiyorlar.Eki Görüntüle 2140091
TurkNet'te zaten genelde 1 senede bir zam yapıyor ayrıca yaptığı zamma bakarsanız TT'nin port ücretlerine yansıtmasına rağmen çok az zamlar oluyor.
Ben asla paket kaybı yemedim ki? Tüm oyunlarda package loss %0..En azından paket kaybı yemezsiniz hocam şu anki hizmetinizle kaliteli bir rekabetçi oyunu oynayabileceğinizi zannetmiyorum.
Allah Allah hocam, ben size TT iyi mi diyorum. TT'nin eski müşterisiyim, 50Mbps'ye 130TL ödüyorum. Taahhüdüm bitecek, adamlar güya 700TL'den 400TL indirim olmuş. Kendileri bir de böyle belirtiyorlar.
Bu taahhüt bittikten sonra TT'den çıkacağım zaten.
Ben asla paket kaybı yemedim ki? Tüm oyunlarda package loss %0..
Evet, yaşamıyorum.Bu SNR marginle kopma yaşamıyorsanız iyi hocam.
Tamam kronik, ama bende kesilme problemleri olmuyor. Bu yüzden sıkıntım da yok. Tek sorunum altyapıHocam bu modemde CRC hataları kronik bir sürü konusu açıldı.