Altyapımı ev telefonu üzerinden sorguladığımda 35 Mbps Max hız yazıyor ancak adresten sorguladığımda aktif altyapıda olduğunu Max 50 alacağımı söylüyor sizce hangisi doğrudur?
Altyapımı ev telefonu üzerinden sorguladığımda 35 Mbps Max hız yazıyor ancak adresten sorguladığımda aktif altyapıda olduğunu Max 50 alacağımı söylüyor sizce hangisi doğrudur?
TurkNet aktif altyapısı var yüksek upload alacaksın. Kendi altyapıları var. Telekom üzerinden vea altyapısı gösteriyor. Kendi adresini sorgulayınca aktif altyapılını göstermiş. Yapa altyapın olduğu için yüksek upload alabilirsin.
TurkNet aktif altyapısı var yüksek upload alacaksın. Kendi altyapıları var. Telekom üzerinden vea altyapısı gösteriyor. Kendi adresini sorgulayınca aktif altyapılını göstermiş. Yapa altyapın olduğu için yüksek upload alabilirsin.
Netspeed Facebook sayfasına mesaj atarak santrale olan uzaklığını öğrenebilirsin. Türknet YAPA'da santrale olan uzaklığın çok önemli. Eğer 700 metre üzeri isen bulaşma derim, yakınsan çok şanslısın. (Internet sitesinden de sorgulanabiliyormuş.)
NetSpeed Facebook sayfasına mesaj atarak santrale olan uzaklığını öğrenebilirsin. TurkNet Yapa'da santrale olan uzaklığın çok önemli. Eğer 700 metre üzeri isen bulaşma derim, yakınsan çok şanslısın. (Internet sitesinden de sorgulanabiliyormuş.)
NetSpeed sitesinden bakmıştım 451 metre diyordu 41 Mbps Max hız.
Şubatta taahhütüm bitecek TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum 16 Mbps internete tahammülüm kalmadı. Yüksek hızlı paketlerde de Türk Telekom F/P gelmiyor bana başka öneriniz var mıdır arkadaşlar?
NetSpeed sitesinden bakmıştım 451 metre diyordu 41 Mbps Max hız.
Şubatta taahhütüm bitecek TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum 16 Mbps internete tahammülüm kalmadı. Yüksek hızlı paketlerde de Türk Telekom F/P gelmiyor bana başka öneriniz var mıdır arkadaşlar?