Çözüldü TurkNet altyapı sorgulama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GlobalTilki2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1 ay önce TurkNet'in kendi altyapı sorgulaması yapmıştım ve 66 Mbps alabileceğimi görmüştüm. Başvuruyu yaptım internetim geldi ama tam hız alamıyordum bende yeniden altyapı sorgulamak istedim fakat bu sefer sadece TurkNet'te 16Mbps alabileceğim gözüküyordu. Bu dolandırıcılık mı yoksa benim bilmediğim bir şey mi var? Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yaklaşık 1 ay önce TurkNet'in kendi altyapı sorgulaması yapmıştım ve 66 Mbps alabileceğimi görmüştüm. Başvuruyu yaptım internetim geldi ama tam hız alamıyordum bende yeniden altyapı sorgulamak istedim fakat bu sefer sadece TurkNet'te 16Mbps alabileceğim gözüküyordu. Bu dolandırıcılık mı yoksa benim bilmediğim bir şey mi var? Yardım edebilir misiniz?
Hat değerlerinizi atar mısınız? Son vdsl port size verilmiş olabilir daha da boş port kalmamıştır.

VDSL portları dolduğu zaman boş ADSL portlarından alacağınız hızlar gösterilir. Kendi kullandığınız internetin VDSL olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, TurkNet Online işlemlerden giriş yapıp, teknik bilgiler kısmından öğrenebilirsiniz.

66 Mbps alabileceğimi söylediler dediğiniz kısım, tahmini alabileceğiniz en yüksek hız. Yani stabil olarak sabit alacağınız hız 66 Mbps değil.

Bir ihtimal bölgedeki son VDSL portunu siz aldığınız için artık orada sadece ADSL hizmet sunuyordur TurkNet. Eğer bağlantınız VDSL ise sorun yok. Ne kadar hız alıyorsunuz şu an?

Kendi internetim VDSL değil ama sabah geçirmeyi planlıyordum ne olur ne olmaz bir altyapıyı kontrol edeyim dedim ve 16 Mbps görünce biraz korktum direk buraya yazdım.
Peki ne zaman boşalır bu portlar birinin abonelik iptal etmesimi gerekiyor.

Son düzenleme:
Kendi internetim VDSL değil ama sabah geçirmeyi planlıyordum ne olur ne olmaz bir altyapıyı kontrol edeyim dedim ve 16 Mbps görünce biraz korktum direk buraya yazdım.
Peki ne zaman boşalır bu portlar birinin abonelik iptal etmesimi gerekiyor.
TT port açabilir ama onların abonesi olmak kaydıyla. Şansınızı deneyin kesinlik yok.

TT'den geçiş yaptım zaten kasıtlı olarak hız kesiyorlar ondan değiştirmiştim.
Bence arayıp şansınızı deneyin derim. Eğer port açarlarsa geçin bir süreliğine yapacak bişey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı