TurkNet Artık AKN Uygulamıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

TurkNet, kendi altyapısındaki kullanıcılardan sonra Türkiye’nin her yerindeki abonelerinin AKN’lerini kaldıran Türkiye’nin ilk operatörü oldu. TurkNet, Türkiye’nin her yerindeki aboneleri için AKN’yi (Adil Kullanım Noktası) kaldıran ilk operatör oldu. AKN’siz internet dönemi TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler ve Bireysel İş Birimi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinan Kurmuş’un katıldığı basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıda konuşan Genel Müdür […]

TurkNet Artık AKN Uygulamıyor Technopat

Daha fazlası...

Bi Vasip Şahin, bir de bu adam güldürdü bu milletin yüzünü be... :D

Gülüşüne Kurban...png

Son düzenleme:
Benim kanaatim 5G teknolojisi ile birlikte ping sürelerindeki kısalma, kablolu bağlantı ihtiyacını önemli ölçüde azaltacaktır. Bu saatten sonra evlere fiber çekme gereksiz olur. Bu adam kısa süre içinde kablolu bağlantı aboneliğinin (kısmen) biteceğini bildiği için piyasadan ne koparırsam mantığı ile yaklaşıyor. Keşke bu adamın GSM şirketi de olsaydı rekabet açısından iyi olurdu.

Fiber çekmezsen kaç MBps alabilrsin sence? 16 falan.

Senin internetin modeme her türlü kabloyla gelir. Modemden bilgisayara nasıl gideceği sana kalmış. Ki bu da adamın karını falan engellemez ve onu ilgilendirmez de.

Anlatmak istediğim şey pek anlaşılmadı sanırım. Fiber işin olmazsa olması zaten. Fiber hattını sokağın başına kadar çeker verici ile tüm mahalleye internet verirsin, 5G ile ping 1ms'nin altına düşecek ve internet hızları da 4G ye göre epey artacak. Sabit hatlı telefonlar nasıl kullanımdan kalktı ise kablolu internette azalacak , zamanla bitecek. Bu bir süreç meselesi, yarından itibaren hemen olacak demiyorum ama 5Gden sonra bu süreç hızlanacak. Umarım anlatılmak istenen maksat hasıl olmuştur.

Anlatmak istediğim şey pek anlaşılmadı sanırım. Fiber işin olmazsa olması zaten. Fiber hattını sokağın başına kadar çeker verici ile tüm mahalleye internet verirsin, 5G ile ping 1ms'nin altına düşecek ve internet hızları da 4G ye göre epey artacak. Sabit hatlı telefonlar nasıl kullanımdan kalktı ise kablolu internette azalacak , zamanla bitecek. Bu bir süreç meselesi, yarından itibaren hemen olacak demiyorum ama 5Gden sonra bu süreç hızlanacak. Umarım anlatılmak istenen maksat hasıl olmuştur.

Yani fiyatlar da düşecek öyle mi? Ben 60 TL'ye sınırsız internet alıyorum. Hangi GSM oparatöründe var böyle fiyat. Olsa zaten herkes onu kullanır, ne modemle kabloyla uğraşacağım, değil mi? Sizin dediğiniz yaş, fiyat önemli olan.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı