TurkNet başvuru e-Devlet ile onaylama

furkan_26_41

Kilopat
Daha fazla  
1 hafta önce TurkNet'e başvurdum, benden kimlik ön arka fotoğrafı ve e-Devlet onayı istediler kimliğimi yenilettiğim için eski kimliğimi ve geçiçi kimlik belgesini yükledim ve sonrasında e-Devlet ile BTK'den sözleşme onayı verdim.

Bunları yapmama rağmen TurkNet Oim'de aktivasyon aşamasında bir ilerleme olmaması ile birlikte herhangi bir geri dönüş de yapılmadı.
Yani her bir aşamada 1 hafta bekleyeceksem en az 1 ay daha internetsizim demek.
@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Ne yapmam gerekiyor, yanlış yaptığım bir şey mi var.

1668682243765.png

@furkan_26_41 Tabii her yerde alt yapı aynı olmuyor. Sorun yaşamazsanız keyifle kullanıyorsunuz ama sorun çıkarsa muhatap bulmak o kadar zor ki oturup kendiniz çözmeye çalışıyorsunuz. Ben dahil tanıdığım ne kadar Türknetli varsa topluca aynı sorundan muzdariptik. Ben şükrettim başka ISS'ye geçtiğim için. Para verip verdiğin parayla rezil olmaya değmez.

1 hafta önce TurkNet'e başvurdum, benden kimlik ön arka fotoğrafı ve e-Devlet onayı istediler kimliğimi yenilettiğim için eski kimliğimi ve geçiçi kimlik belgesini yükledim ve sonrasında e-Devlet ile BTK'den sözleşme onayı verdim.

Bunları yapmama rağmen TurkNet Oim'de aktivasyon aşamasında bir ilerleme olmaması ile birlikte herhangi bir geri dönüş de yapılmadı.
Yani her bir aşamada 1 hafta bekleyeceksem en az 1 ay daha internetsizim demek.
@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Ne yapmam gerekiyor, yanlış yaptığım bir şey mi var.

Eki Görüntüle 1575610
Merhaba, özel mesajlar üzerinden sizinle iletişime geçtim. Müşteri numaranızı özel mesajlar üzerinden iletebilir misiniz? Size yardımcı olacağım 🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı