TurkNet başvuru formu nedir?

berkayx

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
1.483
Çözümler
17
Müşteri hizmetlerinden gerekli kullanıcı adı ve şifreyi aldım. Kimliğin arkalı önlü fotoğrafını da "belgelerim" kısmına ekledim. Benim herhangi bir belge fotokopisi çıkartıp teslim etmem gerekiyor mu yoksa onlar getirecek mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bildiğim belgeleri size mailden gönderecekleri sizde çıktı alıp belgeleri dolduracaksınız ve sonra mng kargo ile göndericeksiniz anlaşma kodunu vericekler sonradan.
 
Artık kurye yolluyorlar, 3 hafta önce bağlattım belgeleri kurye getiriyor imzalatıp götürüyor, sen yollamakla uğraşmıyorsun.
Ha anladım. @BrokenHeartS adlı arkadaşın dediği eskiden olan bir şeydi şimdi sizin dediğinizi yapıyorlar demek ki. Teşekkürler, hayırlı akşamlar.
Artık kurye yolluyorlar, 3 hafta önce bağlattım belgeleri kurye getiriyor imzalatıp götürüyor, sen yollamakla uğraşmıyorsun.
Ne kadar sürdü bağlama işlemi, biraz bilgi verir misin? @212374
 
Son düzenleme:
Pazartesi günü başvuru yaptım salı günü kurye geldi, belgeleri imzaladım, belgelerin sisteme yüklenmesi 3 gün sürdü (kuryeden dolayı herhalde), perşembe akşamı belgeler incelenme aşamasına geçti, cuma sabahı bir de ne göreyim belgeler incelenmiş ve benim imzalamadığım tespit edilmiş bir daha kurye yollayacaklarmış, belgeleri benim izladığımı söyledim TurkNet'in forumunda konu açtım(sıkıntı yaşarsan müşteri hizmetleriyle uğraşma TurkNet'in forumunda konu aç yetkilileri etiketle), sorunumu çözdüler belgeler sisteme yüklendi, cumartesi günü Türk Telekom ekibi geldi bu sefer sıkıntı evden kaynaklıydı kabloyu içeri aldırtmam gerekiyordu modem bağlanılamadı ama TurkNet aktivasyonu başlattı, pazar günü çalışmadıkları için benim iş pazartesiye kaldı, görevliler hemen bağlayıp gittiler. 3 haftadır sıkıntısız kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı