TurkNet cayma bedelini öder mi?

8Mbps 75 TL daha pahalısını görmedim.
Screenshot_20210514-213237_Chrome.jpg


Biz faturalari hep geç yatırıyoruz.
 
Tam tersini demek istediniz sanırım.

Diğer servis operatörüne ya da müşteriye para göndermiyorlar. Aldığı tarifeye indirim uyguluyolar işte. Zaten aynı mantık sorun yok. 120 TL senden çıkmıyor.
 
Hız olarak değil, vereceği para olarak söyledim. Kullanmıyoruz demiş çünkü, hızdan dolayı kullanamıyoruz dese tamam.
Aslında sorun hızmı bilmiyorum.Bana 5mbps geliyor.Evde sürekli bir internet kopukluğu var .Ping tavan yapıyor bir de.
Diğer servis operatörüne ya da müşteriye para göndermiyorlar. Aldığı tarifeye indirim uyguluyolar işte. Zaten aynı mantık sorun yok. 120 TL senden çıkmıyor.
Bende diğer operatöre parayı yolluyorlar sandım.
 
Taahhüt cayma bedelinizi 120 TL'ye kadar ödeyebilmemiz için taahhüt bozma faturanızın aslını ya da kopyasını Online İşlemler veya Mobil Uygulama üzerinden bize göndermeyi unutmayın. Kontrol ettikten sonra, 120 TL'ye kadar cayma bedelinizi 6 ay içinde size her ay indirim sağlayarak üstleneceğiz. Kampanyamız hem veri (internet) hem de ses (telefon) hizmeti taahhüt cayma bedelini kapsıyor.

TurkNet sitesinde konuyla alakalı böyle bir bilgilendirme vermiş. Asıl olan hız değerleriniz, yani fiber altyapınız var ise TurkNet en avantajlı internet sağlayıcısı konumunda. 85 lira gibi bir fiyat bandında 100 Mbps internet hızı sunuyorlar (daha doğrusu 85 TL'ye altyapınız kadar internet hizmeti sunuyor) fakat bu fiyat fiber altyapıda da, VDSL altyapıda da ve ADSL altyapıda da sabit. Altyapınız daha düşük hızları destekliyor ise diğer operatörlerin uygun fiyatlı paketlerini araştırmanızı öneririm.
 

Geri
Yukarı