TurkNet deneyimi

• Konuyu başlatan mmmm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.504

mmmm

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet'te daha önceden bağlatanlar çok sorun olduğunu falan söylüyordu bağlatması zor diye. Hafta sonu başvurdum salı gelip kurdular, gelen yetkili de diğer kurumlardakinden daha tedbirliydi, virüse karşı bağlatçaksanız ne zaman bağlanır diye soru işareti kalmasın aklınızda TurkNet'i forumlarda araştıran arkadaşlar için yazıyorum bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'te daha önceden bağlatanlar çok sorun olduğunu falan söylüyordu bağlatması zor diye. Hafta sonu başvurdum salı gelip kurdular, gelen yetkili de diğer kurumlardakinden daha tedbirliydi, virüse karşı bağlatçaksanız ne zaman bağlanır diye soru işareti kalmasın aklınızda TurkNet'i forumlarda araştıran arkadaşlar için yazıyorum bunu.
Bana verebilecekleri maksimum hız 9Mbps olduğunu söylediler. Halbuki Ümraniye Merkezdeydi. Bir de kendi altyapıları. Taahhütsüz diye mecbur kullandım. Sonra Turk Telekomla konuştuğumda mevzuyu anladım. Bunlar kendi altyapıları diye tek portu 10 port yapıp hızı 10a bölüyorlar ve herkese yavaş internet veriyorlar.

Ayrıca bu yavaş interneti bağlatırken bile gelen eleman dsl kutusunda santraldan gelen hattı daireye giden kablo yerine boş kabloya bağlamış. Ben kendim baktım da gördüm. Bizzat gördüğüm ve teşhis ettiğim sorunu gidermek için 2 hafta yalvardım adamlara.

Benim için TurkNet bitti ondan sonra.

Elbette her telekomunikasyon şirketinde böyle şeyler oluyor ama aksaklık olsada bu kadar acemilik diğerlerinde görmedim.

Bir ISS'nin bağlanması bulunduğunuz bölgedeki yoğunluğa ve personel durumuna göre değişir. 3-4 personel hasta olmuştur o zaman ne olacak? 1 hafta içinde bağlanması iyi sayılabilir bu dönem içerisinde. Önemli kısım bağlandıktan sonraki ;)

Ben de TurkNette bir sorun yaşamadım. 1 haftada internetim bağlanmıştı (pandemi yüzünden böyleydi). 35 Mbps pakette 33 alıyorum. Memnunum şahsen. Tabii bu biraz da şans işi.

Dosya Ekleri

• 20210127_150617.jpg
    20210127_150617.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 92
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı