TurkNet deneyimim

sedat06l

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X
NVIDIA GeForce RTX5060
DDR4 32 GB Ram
AsusTeK PRIME B550M-K ARGB Anakart
SSD Kingston 1TB x2
Meslek
Baklava Ustası
Herkese merhaba,
Eski bir Superonline kullanıcısı olarak yaklaşık 1 hafta önce TurkNet GigaFiber'e geçiş yaptım.

Ve sonuçtan o kadar memnun kaldım ki. Epic Games'ten saniyede 117MB indirme Steam'den 125MB indirme alıyorum. Artık neyi ne zaman arzu edersem anında yükleyebiliyorum. Gerçekten gençleştim resmen, o kadar iyi geldi ki 3MB s/m indirme hızlarından bu hızlara geçmek.
TurkNet GigaFiber altyapısı olan herkesi en kısa sürede geçmeleri konusunda şiddetle tavsiyede bulunuyorum. Şu kadar söyleyeyim başka bir firma yerine TurkNet VDSL tercih ederim.

Karşınızda sizle muhatap olacak kişi bulamazsınız dediler sürekli, açıkçası öyle de bekliyordum ancak kuruluma gelen abi bile bekledi testi yaptık oyun indirdi evin içinde bir gez Wi-Fi çekmeyen yer varsa kontrol edelim dedi. Adam ilgili ve modemi farklı odaya taşıdı benim için. 2 gün sonrasında TurkNet'ten aranıp hız konusunda memnun olup olmadığımı eve gelen teknik ekip ile herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadığımı sordu. Bunu anket yapar gibi de değil hal hatır sorarak düzgün bir iletişim şeklinde yaptı.
Uzun lafın kısası arkadaşlar, TurkNet bu ülke için bir nimettir. Başarılı firma, başarılarının devamına inşallah.
Aldığım hız değerleri; (Ankara/Yenimahalle/Demetevler)

1717782657436.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle katılıyorum. İmzamı da atıyorum altına. Kablonet 1000 kullanıyorum ben de. Depolama diye bir problem kalmadı 16 Mbps'den geçince. İnanılmaz gerçekten fark.
Evde Wi-Fi'ye ailem bağlı olmasına rağmen Youtube'de video izlerken 2K'ya kadar seçiyorum ya rahatlıkla o bile bana yetiyor ahahaha.

2 yıl TT 2 yıl TurkNet 2 yıl gıb1rnet 1 yıl TurkNet 6 ay Neetspeed'in ardından tekrardan TurkNet'e döndüm. Gerçekten TurkNet iyi bir hizmet veriyor.

2 yıl TT 2 yıl TurkNet 2 yıl gıb1rnet 1 yıl TurkNet 6 ay Neetspeed'in ardından tekrardan TurkNet'e döndüm. Gerçekten TurkNet iyi bir hizmet veriyor.
Hepsini deneyim etmişsiniz :D

TurkNet farkını koyuyor hocam açık ara. Vodafone, TT ve bir de yanlışlıkla milenicom kullandım. Allaha çok şükür TurkNet GigaFiber geldi binamıza.

Sizin hayatınız çok iyiymiş yav, biz kablonetliyiz maalesef.

Kendilerinin rezil bir şirket olduğunu belirttiğimde internetimin hızını düşürdüler ve şu an Discord'da 4000 ms alıyorum.

Sizin hayatınız çok iyiymiş yav, biz kablonetliyiz maalesef.

Kendilerinin rezil bir şirket olduğunu belirttiğimde internetimin hızını düşürdüler ve şu an Discord'da 4000 ms alıyorum.
TurkNet altyapısı yok mu hocam?

Konya'da oturuyorum hocam yani olsa bile internetteki saçma sapan sıralamalar dolayısıyla ailem almaz, Kablonet Türkiye'nin nasıl en iyi 2 interneti oluyor 💀
Oo, anladım hocam :D Umarım en kısa sürede daha sağlıklı bir internete geçiş yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı