TurkNet Deneyimlerim

Hocam iyi günler. Bende türknet fiber başvurdum telefonda zyxel t50b dediler ama sanırım ZTE ZXN H298a takacaklar. Sizedemi öyle yaptılar? Modemde memnunmusunuz? 5ghz ağında kopma felan varmı? Kablolu da nasıl? 2.4'ün alanı genişmi yeterince?
Evet hocam bende de ZTE ZXN H298A modem var. Modemin 2.4 Ghz çekim alanı yeterli düzeyde. Ama 2.4 Ghz hiç verimli değil. En fazla 50 Mbps alırsınız. Onda da modemin dibinde olmanız gerekiyor. 5 Ghz ağı gayet iyi. 115 Mbps sorunsuz alabiliyorum. Kablolu olarak kullanmıyorum. 5 Ghz destekli bir Wi-Fi adaptör aldım bununla kullanıyorum.

Evet hocam bende de ZTE ZXN H298A modem var. Modemin 2.4 Ghz çekim alanı yeterli düzeyde. Ama 2.4 Ghz hiç verimli değil. En fazla 50 Mbps alırsınız. Onda da modemin dibinde olmanız gerekiyor. 5 Ghz ağı gayet iyi. 115 Mbps sorunsuz alabiliyorum. Kablolu olarak kullanmıyorum. 5 Ghz destekli bir Wi-Fi adaptör aldım bununla kullanıyorum.
Teşekkürler. Yani 5GHz kullanırken düşüp 2.4 e fela bağlanma sorunu yok değilmi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı