Hocam madem NetSpeed kullandınız size bir sorum var. NetSpeed kullandığınız süre boyunca hiç kopmalarla karşılaştınız mı?
Hala devam ediyor bu arada, haberiniz olsun.Ben de 1 ay sonra sağlayıcıyı değiştireceğim ve aklımda TurkNet var fakat içeriden bilgi sızıntısı olduğuna dair söylemler vardı. O biraz beni caydıran bir unsur oldu.
Muhtemelen öyle bir şey var. Ben de bir yıl önce Türknet'e geçtikten sonra arada bir değişik numaralardan aranıp "D-Smart..." veya "Süper lig maçları..." şeklinde başlayan ses kayıtları duydum. Direkt yüzlerine kapatıyorum böylelerinin. Bu konuda çokça şikayet de okudum. Galiba fazladan para kazanmak için bilgilerimizi satıyorlar veya bunları muhafaza edemeyip çaldıracak kadar beceriksizler.Ben de 1 ay sonra sağlayıcıyı değiştireceğim ve aklımda TurkNet var fakat içeriden bilgi sızıntısı olduğuna dair söylemler vardı. O biraz beni caydıran bir unsur oldu.
Hala devam ediyor bu arada, haberiniz olsun.
Ödediğiniz fiyat ve karşılığında aldığınız ping ve/veya bant genişliği en önemli kriterler olmalı.Neye geçeceğim konusunda varlık içinde yokluğa ve kararsızlığa düştüm adeta. Hepsinin ayrı bir problemi var.
14. ve 15. pop noktalarında full paket kaybı var. Rica etsem via.valve.net tracert değerlerini paylaşır mısın ?Öncelikle, bu güzel gecede hepinize iyi geceler dilerim. Bu yazıyı geceye harika bir renk katan bu müzikle okumanızı tavsiye ederim. Netspeed'te yaşadığım kepazeliği biliyorsunuzdur, tabii bilmiyorsanız bu linkten okuyabilirsiniz. Şimdi, neden TurkNet'e geçtim? İlk öncelikle lafına güvendiğim nadir Twitch yayıncılarından Batu "Videoyun" Bozkan abimin deneyimlerine ve lafına güvendim, ikinci olarak başka alternatif yok.Her neyse, gelelim ilk deneyimlerime ve görüşlerime. Öncelikle, en büyük sebebim olan bağlantı sektirme raporuna bakalım.
Eki Görüntüle 1208091
Çok iyi!
Şimdi, hıza bakalım.
Eki Görüntüle 1208094
75 Mbps paketini kullanıyorum. Mükemmel, gördüğünüz gibi stabil bir bağlantı. Tabii evde internet kullananlar var şu an. Normalde 74 Mbps falan çıkıyor Speedtest'te.
Gelelim Twitch bağlantı konusuna. Netspeed'te aşırı sorun ve ping dalgalanması yaşarken Twitch'te yayındayken, şu an yaşamıyorum. Üstelik genel müdürlükteki "çalışanın" inkar etmesi ve arayacağız deyip aramayışı da bir komik. Twitch'te şu an kesintisiz ve dropsuz yayın yapabiliyorum.
Geçiş konusuna gelirsek orası biraz sıkıntılıydı, kurye 1 hafta kadar bekletti. Bende ... öyle işi diyerek kendim verdim belgeleri MNG kargoya ve 3-4 gün sonra internet geldi. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Sorularınız varsa alabilirim. Bir sonraki konuda görüşmek üzere! Ha bu arada, artık TurkNet ile çay içiyor <3. @bercesteS
Başkan Allah aşkına diğer sağlayıcılarda var da ne oluyor veya ne geçiyor elimize? Telefonla arayıp birileriyle konuşsak bile rapor kaydı oluşturmaktan başka ne yapıyorlar?TurkNet şu sıralar çok revaçta ancak keşke en azından büyük şehirlerde yüz yüze muhattap olabileceğimiz şubelerini açsalar. Hem insanların güveni daha da artar. Ben şahsen müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu bildiğim için tercih etmek istemiyorum. Hadi ben tercih ettim evdekileri ikna edemem![]()
Farkedebilir tüm iss lerin web sayfalarından altyapı sorgulama yaptırın hangisi uygunsa sizin icin onu seçinArkadaşlar bir şey soracağım. Altyapımız 16 Mbit destekliyorsa her internette mi 16 Mbit oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.