TurkNet Digitürk paket dolandırıcılıgı

Biz çirkefsek sizde sahtekar bir dolandırıcısınız deseydiniz

Arayanlar Digitürk değil. Digitürk kılığına girmiş dolandırıcılar. Gelip sözleşme diye senet-çek imzalatıyorlar.

Ben de 3 gün önce Türk Telekom'dan geçme başvurusu yaptım, 2 gün önce dediğiniz gibi yabancı bir numara aradı, onayladıktan sonra br sms geldi ve orada reddedince bir sorun kalmadı. Bu arada şuan geçiş yaptım ve kullanıyorum, bayağı hızlılar.

Efendim gelen kurye nasıl geliyor başka bir kağıt imzalayıp dolandırılmak istemiyorum.

Ben onaylamıştım sesli. Sonra telefondan aradılar hep. Cevap vermedim engelledim farklı numaralardan aramaya devam ettiler. Olay taciz boyutuna gelmişti resmen. Bildiğim kadarıyla imza vermedikçe sorun olmaz.

Efendim gelen kurye nasıl geliyor başka bir kağıt imzalayıp dolandırılmak istemiyorum.
Ben imzalamadım babam imzaladı fakat abonelik sözleşmesini buraya bırakayım, ayrıca bir adet de churn (operatör değişikliği) belgesi yollanacak. Yani telefon kullanmayacaksan 2 adet belge imzalaman gerek.

Ben onaylamıştım sesli. Sonra telefondan aradılar hep. Cevap vermedim engelledim farklı numaralardan aramaya devam ettiler. Olay taciz boyutuna gelmişti resmen. Bildiğim kadarıyla imza vermedikçe sorun olmaz.
Onlar Türknet değil, ben Türknet'in numarasından toplam sadece 2 kere arandım. Birincisi operatör değişikliği için, ikincisi de tamamlandığı zaman haber vermek için.

Son düzenleme:
Ben imzalamadım babam imzaladı fakat abonelik sözleşmesini buraya bırakayım, ayrıca bir adet de churn (operatör değişikliği) belgesi yollanacak. Yani telefon kullanmayacaksan 2 adet belge imzalaman gerek.

İmzalayacağım belgeler o örnek PDF de olan ve bir de operatör degiştirme belgesi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…