TurkNet Digitürk paket dolandırıcılıgı

Arkadaşlar bir olay oldu geçen 10 dk içinde beni tekrardan aradılar ben 18 yaşından küçügüm annemi vermemi söylediler 14 yaşındayım arayan kadına Digitürk falan istemiyoruz kardeşim dedik bizim onayımız olmadan ekip falan gelmez dedi kapattı sonra TurkNet oldugunu söyleyen biri tekrar aradı niye kabul etmiyorsunuz temin kabul ettiniz dedi bu sefer annem açtı istemiyoruz vaz geçtik zorla mı falan dedi kadında ne çirkef insanlarsınız dedi kapattı. Kısaca dolandırıcılık gelmeyecekleri için kurtuldum herhalde.
Biz çirkefsek sizde sahtekar bir dolandırıcısınız deseydiniz :D
 
Digiturk'e bilgileri satıyorlar ya da sahiplerini aynı bilemiyorum ama aynısı bana oldu. Bir de sahtekarlar ki! Digiturk ücreti 139 TL'nin içerisinde yer alacak dediler. Ben de hayır istemiyorum itiraz ederim dedim. Tamam dedi kapattı. Digiturk Katarlı Bein Media Group'a ait. Zaten yakında ülke tamamen onların olacak..
Arayanlar Digitürk değil. Digitürk kılığına girmiş dolandırıcılar. Gelip sözleşme diye senet-çek imzalatıyorlar.
 
Bundan 8 ay önce başıma geldi. Veri sızıntısı oldu oradan ulaşıyorlar muhtemelen. Bana 99 TL demişlerdi 😅
 
Merhaba ben dün TurkNet'e başvurdum ve bugün beni TurkNet oldugunu söyleyen bir numara aradı ve bana 139 TL faturamın içinde Digitürk dahil edebileceklerini söylediler bende güzel bir kampanya deyip kabul ettim ama internetten araştırdıgımda dolandırıcı olduklarını ögrendim telefondan onayladım ama eve geldiklerinde kağıt falan imzalamasam sorun olmaz değil mi?
Ben de 3 gün önce Türk Telekom'dan geçme başvurusu yaptım, 2 gün önce dediğiniz gibi yabancı bir numara aradı, onayladıktan sonra br sms geldi ve orada reddedince bir sorun kalmadı. Bu arada şuan geçiş yaptım ve kullanıyorum, bayağı hızlılar.
 
Ben de 3 gün önce Türk Telekom'dan geçme başvurusu yaptım, 2 gün önce dediğiniz gibi yabancı bir numara aradı, onayladıktan sonra br SMS geldi ve orada reddedince bir sorun kalmadı. Bu arada şu an geçiş yaptım ve kullanıyorum, bayağı hızlılar.

Efendim gelen kurye nasıl geliyor başka bir kağıt imzalayıp dolandırılmak istemiyorum.
 
Ben onaylamıştım sesli. Sonra telefondan aradılar hep. Cevap vermedim engelledim farklı numaralardan aramaya devam ettiler. Olay taciz boyutuna gelmişti resmen. Bildiğim kadarıyla imza vermedikçe sorun olmaz.
 
Efendim gelen kurye nasıl geliyor başka bir kağıt imzalayıp dolandırılmak istemiyorum.
Ben imzalamadım babam imzaladı fakat abonelik sözleşmesini buraya bırakayım, ayrıca bir adet de churn (operatör değişikliği) belgesi yollanacak. Yani telefon kullanmayacaksan 2 adet belge imzalaman gerek.

Ben onaylamıştım sesli. Sonra telefondan aradılar hep. Cevap vermedim engelledim farklı numaralardan aramaya devam ettiler. Olay taciz boyutuna gelmişti resmen. Bildiğim kadarıyla imza vermedikçe sorun olmaz.
Onlar Türknet değil, ben Türknet'in numarasından toplam sadece 2 kere arandım. Birincisi operatör değişikliği için, ikincisi de tamamlandığı zaman haber vermek için.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı