TurkNet dilekçe nasıl verilir?

PentaGhost00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben oturduğum apartmanımda ve mahallemde TurkNet altyapısı bulunmuyor bu yüzden TurkNet'in kendi sitesinde olan altyapı talep formunu doldurdum 1-2 ay önce hala ses soluk yok bu yüzden dilekçe vermek istedim apartman sakinlerine imza şeklinde ama çok araştırma rağmen tam ne yapacağımı bilmiyorum/bulamadım şimdiden çok teşekkür ederim.

Altyapı derken neyi kastettiniz acaba? Bildiğim kadarıyla TurkNet'in kendi altyapısı yok zaten. TürkTelekom altyapısı kullanıyor.

Merhaba arkadaşlar. Ben oturduğum apartmanımda ve mahallemde TurkNet altyapısı bulunmuyor bu yüzden TurkNet'in kendi sitesinde olan altyapı talep formunu doldurdum 1-2 ay önce hala ses soluk yok bu yüzden dilekçe vermek istedim apartman sakinlerine imza şeklinde ama çok araştırma rağmen tam ne yapacağımı bilmiyorum/bulamadım şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı