TurkNet düşük hız

Modeminizi değiştirseniz sorun çözülecektir diye düşünüyorum ama 17-18 Mbps çok kötü değil size yetiyorsa masrafa gerek yok
Bildiğim kadarıyla modemim VDSL destekli ve 300 Mbps'a kadar destekliyor. Değiştirmemi gerektiren şey nedir tam olarak?

Kapsama alanının yetersiz olması, eski olması, arayüzünün güncel olmaması gibi birçok sorun olabilir

Attığınız linkten kontrol ettirdiğimde bu sonuç çıktı.Eki Görüntüle 800033
Maksimum 38 Mbps yazmasına rağmen saha ekibinin testinde nasıl 35 Mbps oluyor anlamadım. Bence alabileceğiniz max hız 17-18 Mbps. Çünkü benim altyapım max 65 Mbps destekliyor olarak gözüküyor ve maksimum 43 falan alıyorum. Böyle kayıplar normal diye biliyorum.

Hocam Turknet 50 Mbps almıştık ama 15 falan alıyorduk. Herhalde altyapı bu kadar dedik ve ucuz olduğu için ses etmedik. Sonra bir gün alt katımız internet bağlattı ve bizim hat kesildi. Onlar interneti açınca gidiyordu biz de yeni kablo çektik ve sorun çözüldü 40-50 arası almaya başladım. Büyük ihtimal sizin de iç tesisat kaynaklı sorun o yüzden kablo çektirmenizi öneririm.

Modeminde sorun gözükmemektedir ve modemin VDSL2 100 Mbps'ye kadar desteklemektedir. Hat değerlerin sıkıntılı vaziyettedir. Tesisatın eskiyse bakımını yaptırman gerekir. Kabloların çürümüşse TSE standartlı tek damar 0.50 kaliteli bakır kablo kullanmanı tavsiye ederim.

Sıkıntı iç tesisattaymış. İnternet ankastresinden yeni bir kablo çekince sorun düzeldi. Tüm İlgilenenlere teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…