TurkNet erişim sorunları

Gencer Ünver

Kilopat
Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 senedir TurkNet kullanıyorum. Başlarda memnundum. Son birkaç aydır hız/performans problemleri yaşamaya başladım. Destek kaydı oluşturdum. Kısmen çözdüler fakat 2019'a girdikten sonraki süreçte başıma ilk kez gelen çok garip bir problem yaşamaya başladım. Kısaca anlatayım. İnternet bağlantımda ve hızımda şu an herhangi bir sorun yok. YouTube, Instagram, Facebook, Google gibi uygulamalarda sorunsuz kullanıyorum. Ama iPhone mail uygulaması, WhatsApp, Turkcell tv+, PUBG Mobile gibi uygulamalarda telefonum internete bağlı olduğu halde uygulamaları kullanamıyorum. Mesela mail ve WhatsApp'ta şöyle bir durum oluyor. Ana ekrandaki uygulama simgesi üstünde mail veya mesaj geldiğinde 1 bildirim olduğu görünüyor fakat bildirim merkezine bir şey gelmiyor ve uygulamaya girdiğimde gelen mail. Eya mesaj yok, sürekli yukarıda bağlanıyor yazıyor ama bağlanmıyor. Mobil veriye geçince geleni görebiliyorum. Örneğin PUBG Mobile'da oyuna girince çıkan güncellemeler denetleniyor çubuğu yarıya kadar dolup tekrar başa dönüyor ve bunu birkaç kez yaptıktan sonra sunucu hatası yazıyor. Telefonla alakalı bir problem olabilir mi diye düşündüm bir ara ama dışarda bir ağa bağlandığımda veya mobil veri kullandığımda böyle bir sorun yaşamıyorum. TurkNet çözdük diyor sorunu ama yalan dolan hala aynı. Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu hiç arkadaşlar ya da bu işlerden anlayan birileri yardımcı olabilir mi rica etsem. Sorun ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı