TurkNet Esenler/Fevzi Çakmak Mahallesi'ne GigaFiber hizmeti gelecek mi?

wSaLvadoR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
TurkNet kullanmaktayım ve şu anda 50/8 internet hizmeti alıyorum ve bu uzun zamandır böyle. 2-3 yıl önce ilk VDSL geldiğinde hattım 100-120 Mbps'lere kadar desteklemekteydi fakat şu an 50'lerde geziniyorum. İstanbul/Esenler Fevzi Çakmak adresindeyim. İlk VDSL gelen yerlerden olmasına rağmen halen nasıl GigaFiber hizmeti gelmedi merak ediyorum. GigaFiber istiyorum sitenizden kayıt oluşturdum hatta benimle birlikte üst sokağımda oturan 5-6 kişi daha oluşturdu. Umarım bir an önce gelir. Acaba planlarınız arasında var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz kaldık yine 🖐
Merhaba, sizin hizmetiniz için de proje ekibimiz ekiplere iletmiştir. En yakın zamanda işlem yapılacaktır. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın

Ayşegül Hanım merhaba bizim sürecimizi de hızlandırma şansınız var mı acaba?

Destek Kaydı: 57464363
Merhaba, sizin hizmetinizin önceliğini bugün uzmanımıza ve ekiplerimize iletmişim. Tekrar bilgi verdim

Sen hangi mahalledeydin?

Hangi mahallede oturuyorsun?

Hala aranmadım ben de 1 ay 2 gün bakalım daha ne kadar devam edeceğiz

1124'te oturuyorum ben. Bu arada hala gelmediler. Gelicez demişlerdi aslında neden böyle yaptılar anlamadım. 6'ya kadar çalışıyorlarmış sanırım 1 saat içinde gelmezlerse yalan olacak herhalde

1124'te oturuyorum ben. Bu arada hala gelmediler. Gelicez demişlerdi aslında neden böyle yaptılar anlamadım. 6'ya kadar çalışıyorlarmış sanırım 1 saat içinde gelmezlerse yalan olacak herhalde
Bazen yoğunluk nedeniyle gecikmeler yaşanabiliyor. Gelmeden öncesinde abonemiz ile iletişime geçecekler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…