Yok hocam, 3 kere aranmama rağmen üçünde de gelinmedi zaten, söylemiştim geçen gün. Senin en son yazdığında dediğin gibi ben de saldım artık, keyfi hareket ediliyor maalesef. Ya ben zaten biliyorum yakın zamanda gelmeyeceklerini durduk yere bana umut verdiler hem de 3 sefer. Bir de soruyorlar öğleden öncemi gelelim sonra mı diye
gerçekten rezalet bir durum ya.
Yani tamam çok iyi fiyata çok iyi bir internet hizmeti sağlanıyor işin sonunda ama yani süreç o kadar sancılı ki yani illallah ettim artık. Müşteri hizmetleri berbat arıyorsun ulaşamıyorsun yok efendim ben sadece satış başvuruyla ilgileniyorum yönlendireyim diyorlar, yine oto mesaja yönlendiriyorlar falan. Geçen gün gerçekten delirdim. Sağ olsun bir ayşegül hanım ve diğer forumlardaki arkadaşlar bir ilgilenmeye çalışıyorlar, onların da dedikleri bu süreçte pek etki etmiyor gördüğüm kadarıyla çünkü çalışılan ekip o kadar plansız programsız ilerliyor ki kim ne dese boş.
Elimizden gelen tek şey beklemek. Zaten ilk zamanki gibi heves de kalmadı. Ah salak kafam ah çıksaydım keşke şimdiye kullanıyordum.