TurkNet Esenler/Fevzi Çakmak Mahallesi'ne GigaFiber hizmeti gelecek mi?

wSaLvadoR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
TurkNet kullanmaktayım ve şu anda 50/8 internet hizmeti alıyorum ve bu uzun zamandır böyle. 2-3 yıl önce ilk VDSL geldiğinde hattım 100-120 Mbps'lere kadar desteklemekteydi fakat şu an 50'lerde geziniyorum. İstanbul/Esenler Fevzi Çakmak adresindeyim. İlk VDSL gelen yerlerden olmasına rağmen halen nasıl GigaFiber hizmeti gelmedi merak ediyorum. GigaFiber istiyorum sitenizden kayıt oluşturdum hatta benimle birlikte üst sokağımda oturan 5-6 kişi daha oluşturdu. Umarım bir an önce gelir. Acaba planlarınız arasında var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok abi çıldırmak üzereyim yemin ederim cuma öğleden sonra dediler yine gelmediler vallahi kafayı yiyeceğim az kaldı yani çok az kaldı. Gelecekler diye kendimi ayarlıyorum izin alıyorum gelen yok giden yok. Çıldırtacaklar beni.
Merhaba, ekiplerin adrese gelmediğini belirterek bildirimde bulundum. Sizinle iletişime geçecekler.

Dönüşüm sürecinin önceliğinin sağlanması için tekrar proje ekibimize bilgi verdim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım 🙏
Hocam ekiplerin harekete geçmesi için daha kaç kez önceliğimi belirteceksiniz? 40 gündür bi kablo çekmeniz için uğraşıyorum, artık yoruldum. Süreç zaten keyfi ilerliyor, ben artık kendi haline bırakıyorum ne zaman gelirseniz gelin. Ama bu ayrımcı politikanızı unutmam ben.

Arayan soran var mı kurulum ekibinden?

Yok hocam, 3 kere aranmama rağmen üçünde de gelinmedi zaten, söylemiştim geçen gün. Senin en son yazdığında dediğin gibi ben de saldım artık, keyfi hareket ediliyor maalesef. Ya ben zaten biliyorum yakın zamanda gelmeyeceklerini durduk yere bana umut verdiler hem de 3 sefer. Bir de soruyorlar öğleden öncemi gelelim sonra mı diye 😂 gerçekten rezalet bir durum ya.

Yani tamam çok iyi fiyata çok iyi bir internet hizmeti sağlanıyor işin sonunda ama yani süreç o kadar sancılı ki yani illallah ettim artık. Müşteri hizmetleri berbat arıyorsun ulaşamıyorsun yok efendim ben sadece satış başvuruyla ilgileniyorum yönlendireyim diyorlar, yine oto mesaja yönlendiriyorlar falan. Geçen gün gerçekten delirdim. Sağ olsun bir ayşegül hanım ve diğer forumlardaki arkadaşlar bir ilgilenmeye çalışıyorlar, onların da dedikleri bu süreçte pek etki etmiyor gördüğüm kadarıyla çünkü çalışılan ekip o kadar plansız programsız ilerliyor ki kim ne dese boş.

Elimizden gelen tek şey beklemek. Zaten ilk zamanki gibi heves de kalmadı. Ah salak kafam ah çıksaydım keşke şimdiye kullanıyordum.

Son düzenleme:
Yok hocam, 3 kere aranmama rağmen üçünde de gelinmedi zaten, söylemiştim geçen gün. Senin en son yazdığında dediğin gibi ben de saldım artık, keyfi hareket ediliyor maalesef. Ya ben zaten biliyorum yakın zamanda gelmeyeceklerini durduk yere bana umut verdiler hem de 3 sefer. Bir de soruyorlar öğleden öncemi gelelim sonra mı diye 😂 gerçekten rezalet bir durum ya.

Yani tamam çok iyi fiyata çok iyi bir internet hizmeti sağlanıyor işin sonunda ama yani süreç o kadar sancılı ki yani illallah ettim artık. Müşteri hizmetleri berbat arıyorsun ulaşamıyorsun yok efendim ben sadece satış başvuruyla ilgileniyorum yönlendireyim diyorlar, yine oto mesaja yönlendiriyorlar falan. Geçen gün gerçekten delirdim. Sağ olsun bir ayşegül hanım ve diğer forumlardaki arkadaşlar bir ilgilenmeye çalışıyorlar, onların da dedikleri bu süreçte pek etki etmiyor gördüğüm kadarıyla çünkü çalışılan ekip o kadar plansız programsız ilerliyor ki kim ne dese boş.

Elimizden gelen tek şey beklemek. Zaten ilk zamanki gibi heves de kalmadı. Ah salak kafam ah çıksaydım keşke şimdiye kullanıyordum.
Merhaba, konuyu proje ekibimize tekrar ilettim. Bir an önce işlem yapılması için elimden geleni yapıyorum. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Tekrar bildirimde bulundum. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım 🙏 @wSaLvadoR @tamdemS

Merhaba, konuyu proje ekibimize tekrar ilettim. Bir an önce işlem yapılması için elimden geleni yapıyorum. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Tekrar bildirimde bulundum. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım 🙏 @wSaLvadoR @tamdemS
Kesinlikle şüphem yok yazıda da belirttim zaten ilgilendiğinizi, teşekkür ederiz.

Bana kurulum yapıldı ama los kırmızı yanıp sönüyor. 30dk bile geçmedi fiber cortladı. Destek kaydı bıraktım ama kablo kırığı olduğunu sanmıyorum. İşin kötü yanı vdsl kapandı ve internetsiz kaldık. Resmen vdsl i özledim ya

Dosya Ekleri

• IMG_20221107_120604.jpg
    IMG_20221107_120604.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 36
Bana kurulum yapıldı ama los kırmızı yanıp sönüyor. 30dk bile geçmedi fiber cortladı. Destek kaydı bıraktım ama kablo kırığı olduğunu sanmıyorum. İşin kötü yanı vdsl kapandı ve internetsiz kaldık. Resmen vdsl i özledim ya
Merhaba, fiber ekibimiz hızlı bir şekilde kontrol ederek size dönüş sağlayacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı