TurkNet Ethernet ile internet gidiyor

Yunuscbn

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Özel Sektör
Arkadaşlar merhaba,
Yaşamış olduğum sorunun çözümünü bulamadım çözüm için sizlerden yardım rica ediyorum.
Kardeşimle beraber altlı üstlü oturuyor ve interneti ortak kullanıyoruz. Evimizde TurkNet fiber (1000MBPS) ve Türk Telekom Hiper hattı mevcut. TurkNet interneti Ethernet kablosu ile bilgisayarlara bağlı ancak bazen internet gidiyor ve TurkNet interneti kullanamıyoruz. Aynı bilgisayara Türk Telekom interneti Ethernet kablosu ile bağlayınca çalışıyor. Wi-Fi bağlantıları her iki internet sağlayıcısı içinde çalışıyor.
Çözüm için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
Yardımlarınızı rica ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Yaşamış olduğum sorunun çözümünü bulamadım çözüm için sizlerden yardım rica ediyorum.
Kardeşimle beraber altlı üstlü oturuyor ve interneti ortak kullanıyoruz. Evimizde TurkNet fiber (1000MBPS) ve Türk Telekom Hiper hattı mevcut. TurkNet interneti Ethernet kablosu ile bilgisayarlara bağlı ancak bazen internet gidiyor ve TurkNet interneti kullanamıyoruz. Aynı bilgisayara Türk Telekom interneti Ethernet kablosu ile bağlayınca çalışıyor. Wi-Fi bağlantıları her iki internet sağlayıcısı içinde çalışıyor.
Çözüm için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
Yardımlarınızı rica ederim.

Aynı ethernet kablosuyla mı deniyorsunuz?

Aynı Ethernet kablosuyla mı deniyorsunuz?

Kablolar farklı. Ayrı internet sağlayıcılarının Ethernet kablosunu deniyorum.
Yani kısaca açıklamak gerekirse TurkNet Ethernet kablosu takılıyken X bilgisayarda internet yok. Aynı kablo ile Y bilgisayarını bağlayınca internet geliyor. Türk Telekomdayken ethernet ile her X ve Y bilgisayarlarında internet var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı