TurkNet fibere geçemedim

Arkadaşınızın hizmet numarasını ekleyerek yeni bir kayıt oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız bu şekilde tekrar kontrol sağlayacaktır.
Üst komşum yüksek ihtimalle Türknet kullanmıyor başka bir internet sağlayıcısından hizmet alıyor. Hizmet numarasını öğrenmem de zor olabilir o kadar yakınlığım maalesef yok. Başka bir yolu var mı acaba? Aynı hizmet olduğu için fiber kullanamayacak mıyım? Size attığım altyapı sorgulaması benim adresime ait, sadece alt katında ben kalıyorum tek farkı o.

TurkNet kullanmasına gerek yok sadece yerleşik operatöre iletebilmek için daha iyi olurdu ama sizin için 69350984 numaralı destek kaydınızı oluşturdum. Ekibimiz sizinle iletişime geçecek.

TurkNet kullanmasına gerek yok sadece yerleşik operatöre iletebilmek için daha iyi olurdu ama sizin için 69350984 numaralı destek kaydınızı oluşturdum. Ekibimiz sizinle iletişime geçecek.
Teşekkür ederim Ayşegül hanım. Ben de komşumun hizmet numarasını bulup destek kaydına iletmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…