TurkNet geçiş süreci nasıl işliyor?

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba. Malum Netspeed son haftalarda berbat bir internet kalitesi sağlamaya başladı. Ne telefonları açıyorlar ne destek taleplerine cevap veriyorlar. Binamıza bu haftalarda TurkNet tarafından 1Gbps kutusu takıldı hazır takılmışken TurkNet'e geçeyim diyorum. Fakat Netspeed telefonlarını açmıyor aboneliği iptal edemiyorum e-Devlet'te abonelik gözükmüyor. TurkNet'e geçerken Netspeed tarafından iptal edilmesi gerekiyor mu yoksa tek taraflı fesih yapabiliyor muyuz? Bir de TurkNet fiber altyapılarda modem sağlıyormuş sanırım abonelik boyunca bizde kalıyormuş. Aylık modem ücreti var mı? Varsa ne kadar?

Merhaba. Malum Netspeed son haftalarda berbat bir internet kalitesi sağlamaya başladı. Ne telefonları açıyorlar ne destek taleplerine cevap veriyorlar. Binamıza bu haftalarda TurkNet tarafından 1Gbps kutusu takıldı hazır takılmışken TurkNet'e geçeyim diyorum. Fakat Netspeed telefonlarını açmıyor aboneliği iptal edemiyorum e-Devlet'te abonelik gözükmüyor. TurkNet'e geçerken Netspeed tarafından iptal edilmesi gerekiyor mu yoksa tek taraflı fesih yapabiliyor muyuz? Bir de TurkNet fiber altyapılarda modem sağlıyormuş sanırım abonelik boyunca bizde kalıyormuş. Aylık modem ücreti var mı? Varsa ne kadar?

Altyapı aktif olduysa yeni abonelik başvurusu yapabilirsiniz. Modem dahil fiyat 499 TL. Daha sonra Netspeed iptalini sağlayabilirsiniz.

Şu an TurkNet altyapı sorgulamasında gözükmüyor fakat GIBIRNet sorgusunda 1Gbps gözüküyor. Gelip aktif etmeleri gerekiyor mu?

O Sorgulama sonucu Türk Telekom fiber altyapısına ait olabilir. Sizin TurkNet'in kendi sitesinden aralıklarla altyapı sorgulaması yapmanız lazım. 1000 Mbps seçeneğini görürseniz TurkNet GigaFiber altyapısı aktif olmuş demektir.

@Einstein Hocam TurkNet ile konuştum 9 temmuz için randevu aldım o gün gelip kurulumu yapacaklar. Benim Netspeed'i ne zaman iptal ettirmem gerek? TurkNet kurulumu yapıldıktan sonra iptal edebiliyor muyum internetsiz kalmama açısından?

@Einstein Hocam TurkNet ile konuştum 9 Temmuz için randevu aldım o gün gelip kurulumu yapacaklar. Benim Netspeed'i ne zaman iptal ettirmem gerek? TurkNet kurulumu yapıldıktan sonra iptal edebiliyor muyum internetsiz kalmama açısından?

Evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı