TurkNet GigaFiber alınır mı?

Fake Rfue

Hectopat
Daha fazla  
Bulunduğumuz bölgeye özel 1000 Mbps GigaFiber tarifesi 250 TL ve 12 ay sabit fiyatmış. 12 ay boyunca 250 TL olması ve hızın çok yüksek olması beni geçme konusunda cezbetti. Kullanan var mı, müşteri hizmetlerine ulaşmak sıkıntılı mı, oyunlarda ping değerleri nasıl aydınlatır mısınız? Bu arada altyapımız iyi daha önce hiç sorun çıkarmadı diyebilirim.

Şu an kullandığın internet VDSL veya ADSL ise GigaFiber bulunan bölgede hiç düşünmeden GigaFiber'e geçebilirsin. Gecikme konusunda muhtemelen iyileşme olacaktır. 1000/1000 şekilde simetrik hız vermeleri de ayrı güzel. Keşke yaygınlaşsa.

Şu an kullandığın internet VDSL veya ADSL ise GigaFiber bulunan bölgede hiç düşünmeden GigaFiber'e geçebilirsin. Gecikme konusunda muhtemelen iyileşme olacaktır. 1000/1000 şekilde simetrik hız vermeleri de ayrı güzel. Keşke yaygınlaşsa.

Şu an 100 Mbps VDSL kullanıyorum ama modemim kötü olduğu için kablosuz düşük hız alabiliyorum. Kablolu şekilde 100 oluyor neredeyse.

Şu an 100 Mbps VDSL kullanıyorum ama modemim kötü olduğu için düşük hız alabiliyorum. Kablolu şekilde 100 oluyor neredeyse.
Kesinlikle GigaFiber'e geçmenizi öneririm. Kaçırılmaz bir şey. Birçok mahalle GigaFiber'e kavuşmayı istiyor, sizin bölgenizde ise zaten bulunuyor. Taahhüt yok diye biliyorum, sevmezseniz iptal ettirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı