TurkNet GigaFiber Altyapı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
turknet gigafiber başvuru

TurkNet’in kendi fiber altyapısında sunduğu GigaFiber hizmeti, ev kullanıcılarına 1.000 Mbps’ye kadar hız sunuyor. TurkNet, bu altyapısını her gün farklı hanelere ulaştırıyor ve şimdi de kullanıcıların kendi adreslerine GigaFiber altyapısı talep etmesi için yeni bir sistem duyurdu. Başvuru adımlarına geçmeden önce gigabit internetin ne olduğuna ve TurkNet GigaFiber’in ne sunduğuna bakalım. Gigabit internet nedir? Evinizdeki […]

Devamı: TurkNet GigaFiber Altyapı Başvurusu Nasıl Yapılır?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hiç spam telefonu almazken, bu formu doldurduktan sonra abuk subuk yerlerden aranmaya başladım. Forumdaki bazı kullanıcılar bilgilerin sızdırıldığından yakınıyorlardı da işin bu boyutta olduğuna inanmamıştım. Dikkate aldıklarını da düşünmüyorum. Bu yüzden numara vermek gereksiz. Getirisi yok, kaybı çok.

Türknet'in reklamını yapıyorsunuz birşey diyemem fakat türknete ben yazıpta 'yav şurada oturuyorum bir altyapı yapın bea' dediğimde zerre beni takmayacak.
Altyapıyı yapmayacak.
Hiçbir servis sağlayıcının altyapısının olmadığı 'çörek' yerlere gidiyor ve kablolarını çekiyor.
Bunu 3-5 kullanıcı burada 'fiber istiyorum' dedi diye gidip fiber kablolarını çekmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı