TurkNet GigaFiber değerleri iyi mi?

Sizin hızınızı alsam aya uçmuş kadar olurum.

Hocam ne kadar fatura ödüyorsunuz.
Sabit 500.

Altyapı hocam.

VDSL zaten hocam modemin altında VDSL modem yazıyor.
TurkNet sitesinden tam adres girerek altyapı sorgulayın, eminim ki daha yüksek hızlar verir.

Sizin hızınızı alsam aya uçmuş kadar olurum.
Ben de ilk defa deneyimliyorum, çok garip bir his. Öncesinde günde 4-5 defa kopan 60 Mbps VDSL vardı.

Hocam hızımı göstermiyor Altyapınız yok yazıyor sadece ben böyle devam
Modem arayüzünden altyapınızın max hızını görebilirsiniz bi kontrol edin. Belki de altyapınız destekliyor siz düşük hızda bir paket kullanıyor olabilirsiniz. Şu tarz bi bölüm olmalı modem arayüzünde

Selamlar, yılların bekleyişi sonucu apartmanıma bu hizmet ulaştı ve geldiği gibi başvurdum. Gelen ekip tertemiz ve hızlı bir şekilde kurulumu yaptılar, sorunsuz çalışıyor fakat ilk defa fiber bağlantı kullandığım için gene de bir bilene sorayım dedim. Değerlerim iyi midir, sıkıntılı gözüken bir şey var mıdır? Hız testi yaparken Upload pingim arada bir 50-80 arasına çıkıyor, onun harici kişisel olarak gördüğüm bir sıkıntı yok gibi.

Eki Görüntüle 2457076

Eki Görüntüle 2457077

Bu değerleri harici ağ kartı olmadan anakartımın Ethernet bağlantısından alıyorum bu arada.
QoS ayarı operatörün verdiği routerda olmuyor genelde. ZTE marka router vermiş sanırım Turknet. Routerın wifi performansından da memnunsanız yeni routera para vermeye hiç gerek yok boşverin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-02-02-21-45-03.png
    Screenshot_2017-02-02-21-45-03.png
    248,8 KB · Görüntüleme: 23
QoS ayarı operatörün verdiği routerda olmuyor genelde. ZTE marka router vermiş sanırım Turknet. Routerın wifi performansından da memnunsanız yeni routera para vermeye hiç gerek yok boşverin.
CS2 oynarken VDSL internetime göre daha yüksek ping alıyorum. VDSL'de 18 upload 55 download ile 30-35 maksimum ping alırken 800 upload ile 40 sabit olması garip.

Modem arayüzünden altyapınızın Max hızını görebilirsiniz bir kontrol edin. Belki de altyapınız destekliyor siz düşük hızda bir paket kullanıyor olabilirsiniz. Şu tarz bir bölüm olmalı modem arayüzünde.

QoS ayarı operatörün verdiği routerda olmuyor genelde. ZTE marka router vermiş sanırım TurkNet. Routerın Wi-Fi performansından da memnunsanız yeni routera para vermeye hiç gerek yok boş verin.

Modem arayüzüne giriş yapamıyorum ne yazık ki markası ZTE.

Modem arayüzüne giriş yapamıyorum ne yazık ki markası ZTE.
Google'a marka ve modeli yazıp kullanıcı adı ve şifre diye aratırsanız çıkacaktır hocam eğer ki kullanıcı adını ve şifresini siz değiştirdiyseniz ve hatılamıyorsanız modemin yanında sıfırlma düğmesi olmalı o zaman sıfırlayıp deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı