TurkNet GigaFiber için ne yapılmalı?

lyhsteria

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Şu an evimde Kablonet'ten kutuya kadar fiber olan ama evime 25 MB gelen bir paketim var. Bunu TurkNet GigaFiber altyapısıyla eve kadar fiber yapmak istiyorum. Müşteri hizmetlerini evime yakın bir konumda fiber altyapıları var mı varsa evime nasıl çektirebileceğim konusunda bilgi almak için aradım.(Evim merkez bir yerde.) Bana fiber altyapı çekme işlemleriyle Türk Telekom'un ilgilendiğini, bunun hakkında pek bir bilgisi olmadığını söyledi. (Bir numara verdi ve bu numara denizcilikle ilgili bir kurumunmuş. Ne alaka olduğunu anlamadım ama neyse...) Bunun sebebi ve altyapı çektirmek için ne yapmam gerektiğimi detaylı olarak açıklarsanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik hayır. Maks 100 Mbps. İlerde belki.
Ben İstanbuldayım ve şu an Özgür İletişim 100 mbit kullanıyorum. Adresimde türk telekom fiberi var ama Türknetin var mı öğrenemedim bir yerden. Sizin bilginiz var mı hangi ilçelerde mevcut?

Ben İstanbuldayım ve şu an Özgür İletişim 100 mbit kullanıyorum. Adresimde türk telekom fiberi var ama Türknetin var mı öğrenemedim bir yerden. Sizin bilginiz var mı hangi ilçelerde mevcut?
Yani benim bildiğim bir sürü ilçede var. Ancak net olarak Bahçelievler'de olduğunu biliyorum. DonanımHaber'de TurkNet Destek var. Ona sorarsan cevaplar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı