TurkNet GigaFiber için neler yapılmalı?

KISIL

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba aktif olarak Netspeed 100 Mbps kullanıyorum. TurkNet tarafından SMS gelmesi üzerine altyapı sorgulaması yaptım. Adresimde GigaFiber var gözüküyor. Kurulum hizmeti verilen modem vb hakkında bilgisiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Bina içine kablo çekilmesi gerekiyor mu?
Verdikleri modemi kullanmalı mı yoksa farklı bir cihaz mı tercih edilmemeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başvuruyu yapıyorsun onlar gelip kablo çekimi vs. her şeyi hallediyor kurulum yapıyor. Statik ip alıp port yönlendirme vs. gibi işlerle uğraşacaksan modemi değiştirmeni öneririm. Onun dışında onların gönderdiği modem standart bir kullanıcıya çok rahat yeter.

Merhaba aktif olarak Netspeed 100 Mbps kullanıyorum. TurkNet tarafından SMS gelmesi üzerine altyapı sorgulaması yaptım. Adresimde GigaFiber var gözüküyor. Kurulum hizmeti verilen modem vb hakkında bilgisiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Bina içine kablo çekilmesi gerekiyor mu?
Verdikleri modemi kullanmalı mı yoksa farklı bir cihaz mı tercih edilmemeli?
Verdikleri modem yeterli olur bence. Telefonda genelde 500-800 arası hızlar alınabiliyor verilen modemlerle. Çok da fark etmiyor telefondaki hız, ha 500 ha 1000. Bilgisayarı kablolu bağlanın, o yeter. Kurulum ücreti, modem ücreti vs yok. Başvurun, hallederler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı