waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #1 500498 dedi: Merhabalar, kadıköy bölgesi 2021 planlarımız arasında. Fakat koşuyolu ilçesini görüntüleyemedim. İlerleyen süreçte eklenebilir. Gigafiber adresi üzerinden başvuru yapmanız süreci hızlandırabilir. Genişletmek için tıkla... İstanbul/Ataşehir İçerenköy'e gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2021
500498 dedi: Merhabalar, kadıköy bölgesi 2021 planlarımız arasında. Fakat koşuyolu ilçesini görüntüleyemedim. İlerleyen süreçte eklenebilir. Gigafiber adresi üzerinden başvuru yapmanız süreci hızlandırabilir. Genişletmek için tıkla... İstanbul/Ataşehir İçerenköy'e gelir mi?
Çözüm TurkNet Destek Ayşegül 30 Kasım 2021 waps dedi: İstanbul/Ataşehir İçerenköy'e gelir mi? Genişletmek için tıkla... Planlar arasında görüntüleyemedim. Talep olarak ekibimize bildireceğim.
waps dedi: İstanbul/Ataşehir İçerenköy'e gelir mi? Genişletmek için tıkla... Planlar arasında görüntüleyemedim. Talep olarak ekibimize bildireceğim.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2021 #2 waps dedi: İstanbul/Ataşehir İçerenköy'e gelir mi? Genişletmek için tıkla... Planlar arasında görüntüleyemedim. Talep olarak ekibimize bildireceğim. Artı 0 Eksi Çözüm
waps dedi: İstanbul/Ataşehir İçerenköy'e gelir mi? Genişletmek için tıkla... Planlar arasında görüntüleyemedim. Talep olarak ekibimize bildireceğim.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 27 Nisan 2024 #3 Gelişme var mı acaba? TurkNet Destek Ayşegül dedi: Planlar arasında görüntüleyemedim. Talep olarak ekibimize bildireceğim. Genişletmek için tıkla... waps dedi: İstanbul/Ataşehir İçerenköy'e gelir mi? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 27 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Gelişme var mı acaba? TurkNet Destek Ayşegül dedi: Planlar arasında görüntüleyemedim. Talep olarak ekibimize bildireceğim. Genişletmek için tıkla... waps dedi: İstanbul/Ataşehir İçerenköy'e gelir mi? Genişletmek için tıkla...