Çözüldü TurkNet GigaFiber kutusu geldi ne zaman aktif olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saidkscgl

Kilopat
Yer
İzmir/Buca
Daha fazla  
Merhaba. TurkNet GigaFiber kutusunu binaya koydu 1 hafta önce ne zaman aktif olur? Benim TurkNet'i arayıp daireme kabloyu bağlatmak istediğimi mi söylemem gerek yoksa onlar belirli bir zamanda gelip bağlarlar mi? Bilgisi olan arkadaşlar cevapliyabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yaklaşık 3 ay önce bizim de binaya fiber bağlandı ancak hala aktif edilmedi.
Geldiği ilk hafta Turknet'i aradım ve bizim sistemimize düşmesi gerekiyor dediler.
Ara ara sitedeki altyapı sorgulama ekranını kontrol edin dediler.
Ve sitelerinde gigafiber istiyorum formu var onu doldurup gönderin.
Merhaba. TurkNet GigaFiber kutusunu binaya koydu 1 hafta önce ne zaman aktif olur? Benim TurkNet'i arayıp daireme kabloyu bağlatmak istediğimi mi söylemem gerek yoksa onlar belirli bir zamanda gelip bağlarlar mi? Bilgisi olan arkadaşlar cevapliyabilir mi?
Senin bir şey yapmana gerek yok, olay tamamen altyapı ekiplerinde 🙂

Bizim binaya aylar önce TTNET fiber kutusu gelmişti, bugün öğrendim ki, TTNET'i arayıp fiberde dönüşüme başvurmak gerekiyormuş ben de aradım başvurdum yarına randevü verdiler gelip yapacaklarmış. Kaç aydır boşuna bekliyormuşum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı