Sadık Gülümser Kilopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 45 18 Mart 2022 #31 Hocam şu an bir değişiklik yok fakat mart ayı içerisinde planlama dahilinde bitiriceklerini ilettiler.
Hocam şu an bir değişiklik yok fakat mart ayı içerisinde planlama dahilinde bitiriceklerini ilettiler.
E Emir Eroll Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #32 Sadık Gülümser dedi: Hocam şu an bir değişiklik yok fakat mart ayı içerisinde planlama dahilinde bitiriceklerini ilettiler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, zaman bilgisini nereden edindiniz?
Sadık Gülümser dedi: Hocam şu an bir değişiklik yok fakat mart ayı içerisinde planlama dahilinde bitiriceklerini ilettiler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, zaman bilgisini nereden edindiniz?
Sadık Gülümser Kilopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 45 31 Mart 2022 #33 An itibarıyla esenler havaalanı mahallesi görkem sokağa GigaFiber geldi ve başvurumu yaptım gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.
An itibarıyla esenler havaalanı mahallesi görkem sokağa GigaFiber geldi ve başvurumu yaptım gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 31 Mart 2022 #34 Sadık Gülümser dedi: An itibarıyla esenler havaalanı mahallesi görkem sokağa GigaFiber geldi ve başvurumu yaptım gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam TurkNet'i in bu tutumuna hastayım. Tam dedikleri zamanda dediklerini yapıyorlar.
Sadık Gülümser dedi: An itibarıyla esenler havaalanı mahallesi görkem sokağa GigaFiber geldi ve başvurumu yaptım gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam TurkNet'i in bu tutumuna hastayım. Tam dedikleri zamanda dediklerini yapıyorlar.
Sadık Gülümser Kilopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 45 3 Nisan 2022 #35 An itibarıyla TurkNet GigaFiber kullanmaya başladım. Allah herkese nasip etsin. Dosya Ekleri ss.PNG 40,8 KB · Görüntüleme: 161
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 3 Nisan 2022 #36 Sadık Gülümser dedi: An itibarıyla TurkNet GigaFiber kullanmaya başladım. Allah herkese nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam bende 3 ay oldu inanın süper bir hizmet. Daha öncesinde evimde Telekom vardı VDSL taahhüt vs dinlemeden direk abone oldum.
Sadık Gülümser dedi: An itibarıyla TurkNet GigaFiber kullanmaya başladım. Allah herkese nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam bende 3 ay oldu inanın süper bir hizmet. Daha öncesinde evimde Telekom vardı VDSL taahhüt vs dinlemeden direk abone oldum.
Sadık Gülümser Kilopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 45 6 Nisan 2022 #37 Hız Testi'm burada gerçekten TurkNet'e çok teşekkür ediyorum.
E Emir Eroll Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #38 Sadık Gülümser dedi: Hız Testi'm burada gerçekten TurkNet'e çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda ping değerleri nasıl hocam?
Sadık Gülümser dedi: Hız Testi'm burada gerçekten TurkNet'e çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda ping değerleri nasıl hocam?