Çözüldü TurkNet GigaFiber upload hızı vadedilenden düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Stach3

Picopat
Daha fazla  
Bugün TurkNet GigaFiber sahibi oldum fakat Speedtest'e girdiğimde upload hızı vadedilen hızdan düşük çıkıyor. Kullandığım kablo CAT5e CAT6 ya da CAT7'ye geçmem bu sorunu düzeltir mi?

Kablo değişimi işe yarayabilir ama hocam yani aradaki Upload sizin için cidden o kadar önemli mi ya İnternete birşey yüklemediğiniz sürece dicemde yükleseniz bile o alamadığınız Upload hızını hissetmezsiniz bile.

Ya tabii ki aradaki fark fazla değil ama hani 1000'e 1000 veriyoruz dedikleri için verilen hızın hepsini almak isterim.

Teşekkürler

CAT 6A kablo satın aldım yine değerler aynı bir şey değişmedi maalesef. Yapabileceğim başka bir şey var mı acaba?

Son düzenleme:
Hız değerleri her zaman sabit olmayabilir. Sürekli böyle ise destek kaydı oluşturmanızı öneriyorum.

Hız değerleri her zaman sabit olmayabilir. Sürekli böyle ise destek kaydı oluşturmanızı öneriyorum.

Her test aynı sonucu veriyor bugün destek talebi açacağım bakalım.

Anakart ve internet driverlarını güncelleyince sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…