SerodyX
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Müzisyen - Duysal Ses Sanatları Tasarımı
Merhaba, bulunduğum mahallenin içerisinde taşınıyorum. Kırmızı ile işaretlediğim bina taşınacağım bina, haritada mavi sınırlardaki alan da TurkNet'in aktif olarak GigaFiber hizmeti sunduğu bölge. Uzun yıllar TurkNet kullandığım için memnunum, ancak şu an internet üzerinden iş yaptığım için internet hızı benim için ana odakta.
Taşındığım binada VDSL altyapı mevcut ama mavi daireye aldığım bölgede de diğer operatörlerin 100mb~ fiber hizmeti mevcut.
Herhangi bir başvuru/talep yoluyla GigaFiber hizmeti alabilmem mümkün müdür? Bu yakınlıkta bir mesafede aylarca fiberin ilerleyemeyişi komiklik olur çünkü. TurkNet'in sitesindeki GigaFiber istiyorum formu anlık olarak çalışmıyor, SMS konusunda hata oluşuyor (3-4 farklı arkadaşıma da denettirdim)
Nasıl bir yol izlemeliyim? Kısa süre içerisinde TurkNet GigaFiber hizmeti almamın bir yolu var mı?
Bilenler yönlendirebilirse çok memnun olurum.
Eki Görüntüle 144552
Taşındığım binada VDSL altyapı mevcut ama mavi daireye aldığım bölgede de diğer operatörlerin 100mb~ fiber hizmeti mevcut.
Herhangi bir başvuru/talep yoluyla GigaFiber hizmeti alabilmem mümkün müdür? Bu yakınlıkta bir mesafede aylarca fiberin ilerleyemeyişi komiklik olur çünkü. TurkNet'in sitesindeki GigaFiber istiyorum formu anlık olarak çalışmıyor, SMS konusunda hata oluşuyor (3-4 farklı arkadaşıma da denettirdim)
Nasıl bir yol izlemeliyim? Kısa süre içerisinde TurkNet GigaFiber hizmeti almamın bir yolu var mı?
Bilenler yönlendirebilirse çok memnun olurum.
Eki Görüntüle 144552
Son düzenleyen: Moderatör: