TurkNet güvenilir mi?

Hayır anket değil her test yapılışında otomatik ISS bulur ve ISS'lerin ortalaması alınır TurkNet'te tek fiyat politikası olduğu için birinci. (ping iyi olmasının sebebi routingler)
İyi de hocam anket demedim zaten. Anket gibi dedim.
Anket gibi düşünebilirsiniz bunu.
Ayrıca bu veriler SpeedTest'e girip hız testi yapmış kullanıcılara ait. Türkiye'nin bütün tablosu değil bu.

İyi de hocam anket demedim zaten. Anket gibi dedim.

Hocam sonuç olarak en fazla hızı türknetliler alıyor yapacak bir şey yok 21. yüzyılda halen daha hıza göre fiyat biçiyorlar.

Haklılık payınız olabilir ama elimizdeki internet hızları için en büyük veri tabanı burası. Gigafiber kullanıcıları ortalamayı yükseltiyor tabi ama bunun dışında Altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyorlar o yüzden ciddi anlamda diğer ISS'lere fark atıyor.
Evet. Bu iyi bir şey. Fakat hala kullanıcı sayısı ve gücü TT ve Turkcell kadar değil. Vodafone genel olarak kötü bir marka olduğu için konuşmaya dahil etmiyorum direkt.

Hocam sonuç olarak en fazla hızı türknetliler alıyor yapacak bir şey yok 21. yüzyılda halen daha hıza göre fiyat biçiyorlar.
Hocam zaten TurkNet iyi bir marka. Buna da bir şey demedim. Aynı taraftayız. Haklısınız. Ama yukarıda da dediğim gibi, kullanıcı sayısı ve gücü TT ve Turkcell kadar değil.
Bugün TurkNet Gigafiber iyi olsa bile Türkiye'nin her yerinde yok. Yani iyi bir firma olsa bile büyük değil. Büyümeye devam ediyor ama. Sabit fiyat simetrik gbps ile böyle giderse o firmaları devirebilir de.

TurkNet'i kullanan var mı, nereden başvuru yapılıyor, taahhütsüz kotasız paketi güvenilir mi? Bulunduğum bölge de (Samsun) herhangi bir merkezleri bulunmuyor. Sadece kurulum ekibi var o da Türk Telekom'un bu da halince bizde kuşku uyandırıyor. Ayrıca bu paketi direkt internetten mi alalım yoksa telefondan özel bilgilerimizi vermek doğru olur mu?
Tek sıkıntısı türk telekom altyapısında bir sorun olduğunda bazen geç çözülebiliyor. Onun dışında arıza kaydımı bıraktığımı hatırlamıyorum. Genel olarak da akşam saatlerinde hız biraz düşüyor ama sanırım tüm İSS'ler için geçerli.

TurkNet'i kullanan var mı, nereden başvuru yapılıyor, taahhütsüz kotasız paketi güvenilir mi? Bulunduğum bölge de (Samsun) herhangi bir merkezleri bulunmuyor. Sadece kurulum ekibi var o da Türk Telekom'un bu da halince bizde kuşku uyandırıyor. Ayrıca bu paketi direkt internetten mi alalım yoksa telefondan özel bilgilerimizi vermek doğru olur mu?

Şiddetle Tavsiye Etmekteyim, 100Mbps ve 8 upload olan paketi almıştım, sonuç bu

Dosya Ekleri

• 3CB9B5B9-2900-4B9B-B54C-8B4DEC9B49BA.jpeg
    3CB9B5B9-2900-4B9B-B54C-8B4DEC9B49BA.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 59

Technopat Haberler

Geri
Yukarı