TurkNet güzel midir?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Yaklaşık 3 ay önce Türk Telekom'da tahattüt yeniledim. 450 küsur olan faturanın 9 ay sonra 600 civarı bir 9 ay sonra 650 gibi bir fiyatı olacağını söylediler. Tamam dedim ve yeniledim. Fakat anlamadığım bir şekilde geçen ay 800TL bu ay ise 700 TL fatura ödedim ve daha 3 ay geçmesine rağmen. Bende daha ucuza aynı interneti TurkNet'den alabileceğimi gördüm. Zaten altyapım maksimum 50Mbps/VDSL2 desteklediği için mantıklı geldi. TurkNet iyi midir? Ya da önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet iyi İSS'de. Sorun yaşarsanız sıkıntı olabiliyor. Destek ekipleri bir tık sıkıntılı.

Yaklaşık 3 ay önce Türk Telekom'da tahattüt yeniledim. 450 küsur olan faturanın 9 ay sonra 600 civarı bir 9 ay sonra 650 gibi bir fiyatı olacağını söylediler. Tamam dedim ve yeniledim. Fakat anlamadığım bir şekilde geçen ay 800TL bu ay ise 700 TL fatura ödedim ve daha 3 ay geçmesine rağmen. Bende daha ucuza aynı interneti TurkNet'den alabileceğimi gördüm. Zaten altyapım maksimum 50Mbps/VDSL2 desteklediği için mantıklı geldi. TurkNet iyi midir? Ya da önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
Hoca konu üzerinden bi 10 gün geçmiş ama yanıtlamak istiyorum. TürkNet hem fiyat olarak hem de hız konusunda Türkiye şartlarında alınabilecek en uygun hizmeti sunuyor. Sabit fiyat, alabildiğin kadar hız veriyor. Destek konusuna gelecek olursak Online İşlemler uygulaması ya da sitesi üzerinden Destek Talebi açıyorsunuz ve onlar sizi arıyorlar (genellikle 5 10 dk arasında dönüyorlar) ve konu hakkında sizi bilgilendirip sorununuza çözüm sunuyorlar.

Ek olarak eğer ki TürkNet e geçmediyseniz ve geçmeyi düşünüyorsanız davet kodu verebilirim aylık 399tl olan faturanızı 6 ay boyunca 333 tl olarak kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı