TurkNet güzel mi?

Merhabalar; ben 10 aydır falan Millenicom kullanıyorum ve hiç memnun değilim. TurkNet geçmek istiyorum, altyapım var. Kullanan arkadaşlar varsa sundukları hizmetten memnunlar mı?

Şimdiden teşekkürler.

TurkNet'in giga fiber ya da yapa kapsamı alanında iseniz geçebilirsiniz.
Diğer türlü altyapınız ne destekliyorsa onu verirler.

Üniversite yıllarımda kullanmıştım ve gayet sorunsuz ve hızlıydı. Sorun olduğu zaman ben muhatap bulabilmiştim şahsen. Türk Telekom arıza ekibi göndermişlerdi. Yanlış bilmiyorsam Türk Telekom alt yapısı kullanıyorlar zaten.

Çok güzel değil bir sıkıntı çıkınca ilgilenmiyorlar ben TurkNet kullandım benim altyapım fiber fakat VDSL vermişler interneti ben Fiber'e geçirene kadar canım çıktı 3 ay Fiber'e geçirmeye uğraşdım diğer 3 ayda ineternet sürekli gidiyordu onla uğraştım en sonunda Türk Telekom'a geri döndüm rahat ettim Türk Telekom'un kazık bir fiyatı olabilir ama internette bir sıkıntı çıkınca ilgileniyorlar en azından yani TurkNet beterin beteri anlayacağınız.

Son düzenleme:
TTNET kullanırken bir sorun çıkmıyordu. Bu arada Millenicom modemi satın aldım oyunlar lag dan dolayı oynanmıyordu. TTNET modemi kullanıyorum 7 senedir 0 sıkıntı.
Ben de Türk Telekom'dan 3 sene önce aldığım Zyxel 3312 B10B modemini kullanıyorum. Millenicom'un modemlerinin iyi olmadığını bildiğimden bu şekilde yaptım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı