TurkNet hat değerleri

KiliseHocası

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok kısa bir zaman önce TurkNet'e geçiş yaptım. Hattımın alabileceği maksimum hızı tanımlattırdım. Online işlemlerden baktığımda 73.1 Mbps olarak gözüküyor. Size sorum şu aşağıda yüklemiş olduğum resimdeki hat değerleri normal mi? İleride bir sıkıntı çıkarır mı? Şu anlık hiçbir problem yok gibi. Aklıma takılan tek şey maksimum veri oranı ve mevcut veri oranı birbirine çok yakın ve nadiren maksimum veri oranı mevcut veri oranının altına düşüyor. Bu bir problem çıkarır mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-01-02 151828.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-02 151828.png
    34,3 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar çok kısa bir zaman önce TurkNet'e geçiş yaptım. Hattımın alabileceği maksimum hızı tanımlattırdım. Online işlemlerden baktığımda 73.1 Mbps olarak gözüküyor. Size sorum şu aşağıda yüklemiş olduğum resimdeki hat değerleri normal mi? İleride bir sıkıntı çıkarır mı? Şu anlık hiçbir problem yok gibi. Aklıma takılan tek şey maksimum veri oranı ve mevcut veri oranı birbirine çok yakın ve nadiren maksimum veri oranı mevcut veri oranının altına düşüyor. Bu bir problem çıkarır mı?
Merhabalar, olumsuz bir durum söz konusu olacağını düşünmüyorum. Net bir yorum yapmak doğru olmaz. Sorun yaşamanız durumunda teknik ekip gereken müdahaleyi sağlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı