TurkNet haziran faturasından önce zam

"Merhaba, kullanıcılarımızın büyük bir kısmının dönem faturasının son ödeme tarihi haziran ayı içerisinde, bir kısmının da mayıs ayı içerisinde. Biz de tüm kullanıcılarımıza adil davranmak adına değişikliğimizi mayıs ayı içerisinde yapıyoruz."

Twitter'da bu açıklamayı yapmışlar bir kullanıcıya. Uzay eriği yerseniz tabii. Adil davranmak filan yazmışlar. Şaka olsa gerek. Başka kullanıcı ödeme tarihi veya kullanım dönemi beni niye ilgilendirir anlamış değilim. Abone olur iken hep beraber mi olduk?

Turknet iptal yolu görünmüştür.
Bana da aynı maili gönderdiler, son ödemesi 25 Mayıs olacak olan faturamız zamlı şekilde gelecekmiş. 1 ay geriye çekmişler anlayacağınız.

Merhabalar,

Bizde fatura dönemi kullanıcılarımıza özel. Yani her kullanıcımızın fatura dönemi farklı olduğu için değişikliğe mayıs ayında başlayarak haziran sonunda kadar tüm kullanıcılarımıza uygulamış olmayı planlıyoruz. Aklınızda herhangi bir soru işareti kalmaması ve sorularınızı iletebilmeniz adına özel mesaj yoluyla iletişime geçtim.

@Captain J.Sparrow - @LAglace

26.05.2022 son ödeme tarihli faturam hangi döneme aittir. Mayıs ayına ait ise ve sizde Haziran ayına kadar aynı fiyattan kullanacaksınız diyosanız bu ayki zam nedir? İnsanları salak yerine koymayınız. 139 TL dediniz. Bu fiyatı da kabul ettik. 1 aylık 39 TL fazla ödeme insana koymaz ama enayi yerine konulmak koyar. Size nasıl güveneceğiz? 2023 Haziran ayına kadar sabit fiyat diyorsunuz. Bu gidişle bu tarihe kadar 3 kere zam yaparsınız. Çünkü söz vermek sizde konuşmaktan ibaret. Sözün bir değeri yok.

26.05.2022 tarihinden önce diyelim ki 15.05.2022 tarihinde faturam çıkıyor. 15.05.2022-01.06.2022 tarihinde bile zamdan etkilenmemiz gerikir iken bunu bırakın siz daha mayıs ayında siz özelsiniz ve adil davranmamız gerekiyor hikayesi ile insanları kandırıyorsunuz.

Daha önce yazdım. Yazdıklarım ve düşündüklerim başıma geliyor.
Şimdi arandım hakkım olanı aldım. Ki müşteri temsilcisi ben indirim yapıyorum dedi ama bu olay indirim değil hakkım olandır. Ortada verilen bir söz ve bir yazı var ise arkasında durulmalıdır.

Fatura kesim tarihleri her ayın 1'i imiş. Yani 26.05.2022 tarihinde çıkacak fatura haksız bir şekilde 139 TL çıkacak iken düzeltecekler. Ama bu fiyat politikası ve bu anlayış ile ilk fırsatta servis sağlayıcımı değiştireceğim. Güven vermiyorlar.

Son düzenleme:
Bana da 16 Haziran son ödeme tarihli olan faturanın zamlı olacağını söylüyorlar. Her kullanım dönemim ayın yirmi altısında başlıyor. Bu demek oluyor ki 26/04 - 25/05 arası kullandığım internet 139,90₺ olacak.

Canımı sıkmaya başladılar. Ping değerleri düşük diye katlanıyorum.

Aboneliğimin başlangıcında otomatik ödeme talimatı için ilk faturada indirim olacak dediler. Abonelik başlar başlamaz talimatı verdim ama indirim olmadı. Dahası abonelik başlayalı daha 3-5 gün anca olmuştu ki hemen bir fatura(bir aylık tam ücret) kesildi. Onu da son ödeme tarihi gelmeden günler önce karttan çekmeye çalışmışlar ama limit olmadığı için alamamışlar. İlk defa bir fatura için son ödeme tarihinden önce tahsilata kalkışıldığını gördüm. Daha sonra söve saya talimatı iptal ettim. Sonra veri sızıntısı/satışı iddiaları çıktı. Gerçekten de zincirleme bir şekilde 0850'li numaralardan defalarca arandım. Cevap verdiğimde kimisi hiçbir şey söylemeden yüzüme kapadı. Kimisi internet+digiturk gibi saçma teklif sundu. Şimdi de zammı öne çektiler.

Şu haziran ayı bir gelsin hele. Türk Telekom'un toptan tarife ve port kullanım ücreti zammı yapıldığında diğer şirketlerin fiyatlarına bakacağım. O ayda zaman taşınma ihtimalim de var. Nakil yaptırmadan direkt fesih dilekçesinin ellerine vereceğim muhtemelen.
Merhabalar,

Otomatik ödeme talimatı sonrasında indirim alamamanız ile alakalı bize bildirimde bulunmuş muydunuz? Sistemsel bir hatadan kaynaklanmış olabilir. Hizmetimiz ön ödemelidir. Kullanacağınız ayın faturası öncesinde tahsil edilir. Neden Ön Faturalama? bağlantısı size bu konuda yardımcı olacaktır. Bizim hiçbir tv firmasıyla işbirliğimiz ya da ortak kampanyamız bulunmuyor. Sizi arayan numarayı ve detayları özel mesaj yoluyla paylaşırsanız konuyu ilgili birime aktarabilirim. TurkNet kaynaklı herhangi bir veri sızıntısının olmadığını da eklemek isterim. Bizde fatura dönemi kullanıcılarımıza özel. Yani her kullanıcımızın fatura dönemi farklı olduğu için değişikliğe mayıs ayında başlayarak haziran sonunda kadar tüm kullanıcılarımıza uygulamış olmayı planlıyoruz.

Ek soru veya sorunlarınızı iletebilmeniz adına özel mesaj seçeneğini etkinleştirirseniz, oradan da iletişime geçebilirim. Sağlıklı günler diliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı