TurkNet Hız değerlerim nasıl?

Başlat > Çalıştır > cmd > tracert 1.1.1.1 ve Başlat > Çalıştır > cmd > tracert vie.valve.net yaparak ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bir de hangi şehirde yaşamaktasınız?

1.

2.

Başlat > Çalıştır > cmd > tracert 1.1.1.1 ve Başlat > Çalıştır > cmd > tracert vie.valve.net yaparak ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bir de hangi şehirde yaşamaktasınız?
Ankara/Çankaya'da yaşamaktayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben istemsizce 42. saniyeye kadar güldüm.

TurkNet hakkında bilgim yok, kendi internetime göre yorum yaptım. Orada olan ping değeri bende yüksek olunca, oyunlarda da yüksek ping alıyorum.

Ben de kendi değerlerimi atayım karşılaştırmayı siz yapın hocam. Ankara/Keçiören'de yaşamaktayım ve Turknet kullanmaktayım.

1.

2.

Anlık Speedtest sonucu:
https://www.speedtest.net/result/10870007237.png

Statik IP kullandığımdan routing farkı olabilir. Hadi valve tracert sonucunuz fena değil ama 1.1.1.1'e tracert attığınızda 10 ile 15 arasında ping görmeniz lazım Ankara'dan.

Aynı testi denedim, yaklaşık 15-20 tane sonuç çıktı yanlış hatırlamıyorsam. 2 tanesi 45 ms, diğerleri 3-5 ms arası çıktı. Millenicom kullanıyorum.

Anlık Speedtest : Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Hocam açtığımız destek kaydından yardım etmelerini istedim, kablolu bağlantı ile Google'a tracert ve ping atmamı istediler. Atıp SS alıp desteğe yazdım şimdi dönüş yapmalarını bekliyorum.
Ne olacak peki şimdi? Kablonet'ten geçtim ping sorunu yaşadığım için. Turknette de başıma geldi bu illet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…