TurkNet hızı yükseltmek yerine düşürdü

kefenci50

Hectopat
TurkNet'e bugün sabah 85 MB hız alıyorum, 100 alabilmem lazım, yükseltir misiniz diye yazdım. Akşam aradılar; efendim, hızınızı yükselttik, modemi resetleyin ve bakın dedi. Modemi resetledim, hız testini açtım. Bir de ne göreyim, hızım 50 MB, resmen benimle dalga geçtiler herhalde. Hızımı yükseltin diye açtım, hızımı düşürdüler. Tekrar destek kaydı açtım, bakalım ne olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNET'in 50mbps paketi yok ki? Belki yeni geçtiği için hızı düşmüş olabilir. Destek kaydı açmışsınız zaten düzelir muhtmelen. Açmasaydınız da birkaç güne düzelirdi diye düşünüyorum.

50 MB paket yok doğru paketim 100 ama 80 alırken hızı yükseltmeleri istediğimde hızı yükseltmek yerine düşürmüşler o garibime geldi

Düşürmemişlerdir de, denk gelmiştir. Altyapıya çok yük binmiş olabilir ya da bir çalışma olabilir.

Merhabalar, probleminiz devam ediyor mu? Anlık bir kayıp yaşamış olabilirsiniz. Probleminiz devam ediyorsa destek kayıt numaranızı benimle paylaşabilirsiniz.

Merhabalar, probleminiz devam ediyor mu? Anlık bir kayıp yaşamış olabilirsiniz. Probleminiz devam ediyorsa destek kayıt numaranızı benimle paylaşabilirsiniz.
Devam ediyor evet destek numarası 49054577
Ek olarakta internet kesintisi oldu bu sabah halen internet kesik

Devam ediyor evet destek numarası 49054577
Ek olarakta internet kesintisi oldu bu sabah halen internet kesik
Ekip arkadaşlarımız sizinle iletişime geçerek bilgilendirme yapmış. İlgili kayıt üzerinden tüm sorunlarınız çözüme ulaştırılacaktır.

Ekip arkadaşlarımız sizinle iletişime geçerek bilgilendirme yapmış. İlgili kayıt üzerinden tüm sorunlarınız çözüme ulaştırılacaktır.
Eyvallah ekip yönlendirdiler 36 saat içerisinde arıza ekipleri halledecek düzelecek dendi beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…