TT'nin verdiği eski tilgin modemi kullanıyorum. Paketim 100 Mbps olmasına rağmen en fazla 80 alabiliyorum. Sanırım modemle alakalı ve şu aralar bundan alakasız lag ve ping sorunu yaşıyorum. 300 TL bandında arayüz kullanımı kolay oyunlarda sunucu açabileceğim bir modem almak istiyorum. 2. el tavsiye ettiğiniz bir modem olursa onu da düşünebilirim.
80 alabilen altyapıda en kötü Keenetic Extra DSL öneririm. Eğer ki bütçe arttırma şansınız yoksa Zyxel WMG3625-T50B modem almanızı öneririm. Türknet bu modemin satışını kendisi yapıyor.
TT'nin verdiği eski tilgin modemi kullanıyorum. Paketim 100 Mbps olmasına rağmen en fazla 80 alabiliyorum. Sanırım modemle alakalı ve şu aralar bundan alakasız lag ve ping sorunu yaşıyorum. 300 TL bandında arayüz kullanımı kolay oyunlarda sunucu açabileceğim bir modem almak istiyorum. 2. el tavsiye ettiğiniz bir modem olursa onu da düşünebilirim.
Mercusys MR70X 1800 Mbps WiFi 6 Dual Band Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.