TurkNet için VDSL Modem Önerisi

Makaleler
18
Yer
İzmir
Oturduğum ev VDSL'i desteklediği için 64₺'ye Özgür İletişim Paketi aldım biraz önce. Vodafone alacaktım fakat her nakil işlemi için 100₺ aldıklarını söyleyince TurkNet'e geçmeye karar verdim ve elimdeki modem ADSL destekliyor. 3 taksit yaptırabilirim Ziraat Combo'ya. 200-300₺ sınırım. Mouse da alacağım çünkü.

Bende bugün Superonline üzerinden geçiş yaptım. Superonline'nın zamanında verdiği Huawei HG658 V2 modem yeterli olur dediler onu kullanmayı planlıyorum. 35 mbps hızındaki paketi aldım bende.

Ben zamanında ikinci el şu modeli Tp-Link almıştım. İnterneti bağlamaya gelen arkadaş iyi olmadığını söyledi ancak hatta gelen 75 Mbps'nin 70 Mbps'yi alıyorum. Ahım şahım birşey değil ama işimi görüyor üç yıldır sıkıntısız kullanıyorum. Ancak Asusun bütçene uygun modellerine bakabilirsin. Kullanan arkadaşlarım gayet mumnun.

Asus modemler var ama bana biraz pahalı geldi Tenda V300 aldım ben. 35'lik pakette 33mbps hızım var bir bakın isterseniz.

sakın ucuz diye asus dsl-n16 alma 20-30-50tl daha koy başka bi modem al. kabloluda ping 15-20 kablosuzda 100-150 sadece oyunlar için değil mobil kullanımdada kablosuzda çok problem yaşıyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı