TurkNet ile Discord'a girememek

BrooD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2 gün önceye kadar TurkNet ile sadece DNS kullanarak Discord'a rahatça girebiliyordum, 2 gündür giremiyorum. GoodbyeDPI denedim o da çalışmıyor. Yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2 gün önceye kadar TurkNet ile sadece DNS kullanarak Discord'a rahatça girebiliyordum, 2 gündür giremiyorum. GoodbyeDPI denedim o da çalışmıyor. Yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

GoodbyeDPI hangi sürümünü denediniz?

Ben de TurkNet'in gercek fiber kablolu interneti var. DNS olarak 8.8.8.8 ayarladım. Herhangi bir ek yazılım ayar değişikliği yapmadan her türlü site program açılıyor.

Güvenli İnternet açıksa kapatın. DNS çözüm olmuyorsa ve DPI ile de bağlanamıyorsanız muhtemelen IP bazlı engelleme yapılmıştır. Öyle bir durumda Public denetimi bypass etmek için bir VPN kullanmanız gerekir.

Server kiralayabilirsiniz ayda maks 100 TL gibi fiyatlarla. VPN kurmak zaten son derece basit bir iş. (Bireysel Ağlarda)

bende de turkcell superonline var, ara sıra goodbye dpi çalışmıyor ben de bilgisayarda goodbyedpi'a dair her şeyi siliyorum sonra warp açıyorum sonra goodbye dpi geri indirip onu çalıştırdıktan sonra warpı kapatıyorum çözülüyor.

Bende de Turkcell Superonline var, ara sıra goodbye DPI çalışmıyor ben de bilgisayarda GoodbyeDPI'a dair her şeyi siliyorum sonra WARP açıyorum sonra goodbye DPI geri indirip onu çalıştırdıktan sonra WARP'ı kapatıyorum çözülüyor.

Hocam şu düştüğümüz hallere bakın ya. 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı