TigeR_Bf109 Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 28 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #21 bonz dedi: Ben olsam şikayetçi olurdum. Sonuçta sistem de gözüküyordur verilen hizmet süresi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki şikayetçi olacağım. Yarın akşamı bekliyorum.
bonz dedi: Ben olsam şikayetçi olurdum. Sonuçta sistem de gözüküyordur verilen hizmet süresi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki şikayetçi olacağım. Yarın akşamı bekliyorum.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mart 2023 #22 TigeR_Bf109 dedi: Merhaba. Benim sorunumun ne zaman çözüleceğine dair öngörü var mı? Aksi takdirde yarın üyeliğimi sonlandıracağım. Alamadığım hizmete fatura kesilmiş. Genişletmek için tıkla... Uzmanımız önceliği için ilgili ekibe bilgi verdi. Hattınızda yaşanan sorun giderildiğinde net uzmanımız kullanım yapamadığınız günler için işlem sağlayacaktır.
TigeR_Bf109 dedi: Merhaba. Benim sorunumun ne zaman çözüleceğine dair öngörü var mı? Aksi takdirde yarın üyeliğimi sonlandıracağım. Alamadığım hizmete fatura kesilmiş. Genişletmek için tıkla... Uzmanımız önceliği için ilgili ekibe bilgi verdi. Hattınızda yaşanan sorun giderildiğinde net uzmanımız kullanım yapamadığınız günler için işlem sağlayacaktır.
TigeR_Bf109 Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 28 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #23 Üyeliğimi iptal sürecini başlattım. Sorunu çözemediler. Fazla uzatmaya gerek yok. Bir haftadır internetsiz kaldığımızda yanımıza kar kaldı
Üyeliğimi iptal sürecini başlattım. Sorunu çözemediler. Fazla uzatmaya gerek yok. Bir haftadır internetsiz kaldığımızda yanımıza kar kaldı
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Mart 2023 #24 TigeR_Bf109 dedi: Üyeliğimi iptal sürecini başlattım. Sorunu çözemediler. Fazla uzatmaya gerek yok. Bir haftadır internetsiz kaldığımızda yanımıza kar kaldı Genişletmek için tıkla... Sizi aramızda göremeyeceğimiz için üzgünüm. Kontrol ettiğimde iptal işleminiz tamamlanmış görünüyor. İyi günler dilerim
TigeR_Bf109 dedi: Üyeliğimi iptal sürecini başlattım. Sorunu çözemediler. Fazla uzatmaya gerek yok. Bir haftadır internetsiz kaldığımızda yanımıza kar kaldı Genişletmek için tıkla... Sizi aramızda göremeyeceğimiz için üzgünüm. Kontrol ettiğimde iptal işleminiz tamamlanmış görünüyor. İyi günler dilerim