TurkNet ilginç altyapı sorgulaması

Ben buna başvursam eve interneti çekecek adamlar bana sövmez umarım Köy 50 kilometre uzaklıkta merkeze .
Millenicom'da kurulum ücretsiz mi bilmiyorum ama Turknet'ten almak çok daha mantıklı. Hem kurulum ücretsiz hem de kullanan birinin kodunu kullanarak kod sahibi ve kullanan kişiye birer ay ücretsiz internet sağlanabiliyor. Ve TT ekipleri gelip bağlantı yapmak zorundalar.

12. aya kadar Turknet aboneliğimi dondurmuştum zaten. Şehir değiştirince bu eve Turk Telekom çektirmek zorunda kaldık ve 6 ay sözleşme imzaladık. Bitince köye yerleşirim muhtemelen.

Eve yakınlarda saha dolabı vardır. Benim merkezdeki evimde 7 Mbps ADSL gösterirken teyzemin köy evinde 56 Mbps VDSL gözüküyor. Saha dolabına evi 200-300 metre civarında zaten görünüyor saha dolabı da. Sizin ninenizin evi de bu şekildedir.

Evin yakınlarında saha dolabı vardır hocam. Hat sağlam çekilirse eğer en kötü alacağınız hız 65-70 Mbps olur. Telefon kablosu olmasına gerek yok. Mevcut portlara bu hız verilebiliyor demek ki.

Ben buna başvursam eve interneti çekecek adamlar bana sövmez umarım Köy 50 kilometre uzaklıkta merkeze .
Dolap 390 metre uzakta, boş port da var. Bu durumda internetin gelmemesi için bir sorun yok. Başvuru yapın, ekipler evinize kabloyu çekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…