TurkNet ilginç altyapı sorgulaması

• Konuyu başlatan 3x3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 751
Ben buna başvursam eve interneti çekecek adamlar bana sövmez umarım :D Köy 50 kilometre uzaklıkta merkeze .
Millenicom'da kurulum ücretsiz mi bilmiyorum ama Turknet'ten almak çok daha mantıklı. Hem kurulum ücretsiz hem de kullanan birinin kodunu kullanarak kod sahibi ve kullanan kişiye birer ay ücretsiz internet sağlanabiliyor. Ve TT ekipleri gelip bağlantı yapmak zorundalar.

Millenicom'da kurulum ücretsiz mi bilmiyorum ama Turknet'ten almak çok daha mantıklı. Hem kurulum ücretsiz hem de kullanan birinin kodunu kullanarak kod sahibi ve kullanan kişiye birer ay ücretsiz internet sağlanabiliyor. Ve TT ekipleri gelip bağlantı yapmak zorundalar.
12. aya kadar Turknet aboneliğimi dondurmuştum zaten. Şehir değiştirince bu eve Turk Telekom çektirmek zorunda kaldık ve 6 ay sözleşme imzaladık. Bitince köye yerleşirim muhtemelen. :D

Ben buna başvursam eve interneti çekecek adamlar bana sövmez umarım :D Köy 50 kilometre uzaklıkta merkeze .
Dolap 390 metre uzakta, boş port da var. Bu durumda internetin gelmemesi için bir sorun yok. Başvuru yapın, ekipler evinize kabloyu çekecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı