İyi günler, bulunduğum yerde aylardır altyapı yok. Ben de karşı komşunun adresini sorguladım oradan çektim. Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Türk Telekom'dan ekip gelecek diye beklerken sivil araçla birisi geldi. Elinde CAT5e kabloyla. Ben önce far görmüş tavşan gibi kaldım. İçimden bir ses adamı gönder, diğer ses internetin yok kanka dedi. Ben de tuhaf ve isteksiz bakışlarla adama yardım ettim. Görseller mevcut. Adama bu kablo dış hat için uygun değil dedim. Çabuk eskir ve hız konusunda verimsiz olur dedim. Yok dedi. İşin acıtan tarafına gelelim, 465 lira kabloya para verdim. Metresi 15'ten 31 metre çekti hatta 35 çekti, ben kısalt dedim. Utanmasa evin içini dolaşacak fazla para almak için. 10 senedir böyle yapıyoruz dedi. Ben daha 2 sene önce kullandim. Eski evimde Türk Telekom ekibi gelip siyah kablodan çekti, ayrıca 600 lira port aktifleştirme ücreti de yansıdı. Başka bir kelime kullanacaktım ama neyse. Şimdi sizden ricam şu, birisi bana böyle bir hadise yaşadığını anlatsın. Yoksa kendimi kazık yemiş gibi hissedip TurkNet'e veda edeceğim. Teşekkürler.
Paket 75 mbps mevcut hız ekte.
Bu yasal değilse Turknetten 464 liramı ödemesini talep ediyorum.
600 lira Türk telekom a, 465 lira Turknet e ayrıca ödemiş oluyorum. Totalde 1065 lira masraf.
Paket 75 mbps mevcut hız ekte.
Bu yasal değilse Turknetten 464 liramı ödemesini talep ediyorum.
600 lira Türk telekom a, 465 lira Turknet e ayrıca ödemiş oluyorum. Totalde 1065 lira masraf.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: