TurkNet internet bağlatma süresi ne kadar?

486759

Hectopat
Trabzon'da apartta kalıyoruz. Online eğitim için acil internet bağlatmamız lazım. TurkNet tahmini olarak ne kadar sürede internet bağlayabiliyor?

Benim 2 hafta sürmüştü. 1.5 yıl önce. Güncel daha hızlı olabilir fakat genel olarak 1 haftadan aşağı değildir.

Benim abartmıyorum sıfırdan internetime kavuşmam tam tamına 24 25 saat maksimum sürdü öbürgün kurdular ama kendi altyapılarından internet almıştım.

Kısa süre önce türktelekom dan geçtim. 2-3 gün sürdü.

Benim abartmıyorum sıfırdan internetime kavuşmam tam tamına 24 25 saat maksimum sürdü öbürgün kurdular ama kendi altyapılarından internet almıştım.
Yok ya burada kendi altyapısı olacağını sanmam. 2 sene önce 2 hafta sürmüştü galiba gerçi onun 10 günü evrakları kendileri kargoyla alıp gitmişlerdi. Evet ups kargo 10 günde yetiştirdi evrakları

bende direk kurulum ekibi belgeleri getirdi kavuştum 1000 mbs hıza 1 gün sürmeden

Siz işi bilmiyorsunuz 3 saat içinde gelmesseniz bağlamaya türktelekoma geçerim diyeceksiniz şıp diye damlarlar kapınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…